Setari Cookie-uri

4 carti bestseller ce pot fi rasfoite online

Carti de dezvoltare personala, carti romanesti, romane de succes, titluri din literatura clasica, volume de beletristica, carti erotice si cate si mai cate asteapta in prezent sa fie rasfoite online.

Trebuie sa recunoastem ca este mult mai usor in zilele noastre sa rasfoim o carte online. De la carti care nu se mai gasesc pe piata sau care nu au ajung niciodata la noi in tara la romane abia lansate pe care nu le gasim inca de vanzare in librarii, mediul online ne pune la dispozitie o varietate de volume pentru toate gusturile.

Carti de dezvoltare personala, carti romanesti, romane de succes, titluri din literatura clasica, volume de beletristica, carti erotice si cate si mai cate asteapta in prezent sa fie rasfoite online. Unele sunt gratuite, in timp ce altele se gasesc la un pret accesibil, dar care sigur merita toti banii.

Ti-am pregatit si eu o mica lista cu titluri care au fost si continua sa fie la mare cautare printre romani. De la cartile motivationale ale lui Osho la subiectele indraznete precum "Cincizeci de umbre intunecate".

Citește și:

Osho - Emotiile

Atunci cand vine vorba de carti de spiritualitate, de dezvoltare personala si motivationale, Osho este fara doar si poate unul dintre primii lideri spirituali la care ne gandim. De la el ne inspiram cand cautam un citat motivational despre absolut orice subiect dorim si de el ascultam atunci cand cautam motivatie si incredere. Se gasesc multe dintre cartile lui Osho in varianta online, insa am ales sa recomand titlul

"Emotiile. Cum ne putem elibera de manie, gelozie si teama". Cele trei sunt emotii care ne domina pe tot mai multi dintre noi si care ne fura bucuria de a trai. Ascultandu-l pe Osho vom afla ce sunt si de unde provin aceste stari si vom invata cum sa trecem peste ele.

OSHO - Emotii

OSHO - Emotii. Cum ne putem elibera de manie, gelozie si teama


"Iata care este diferenta dintre emotiile pozitive si cele negative: daca deveniti constient de o anumita emotie, iar in lumina luciditatii dumneavoastra, ea dispare, a fost o emotie negativa. Daca deveniti constient de o alta emotie, cu care deveniti una, daca emotia respectiva va cuprinde intreaga fiinta, atunci este vorba de o emotie pozitiva".

Citește și:

Andrei Ciobanu - Suge-o, Ramona!

Pe Andrei Ciobanu il stiam de la Kiss Fm si din show-urile de stand-up comedy. Mai apoi am aflat ca si-a lansat si o carte - Suge-o, Ramona! - o confesiune onesta despre maturizare sexuala si morala, despre trecerea de la adolescenta la maturitate.

Prins intre pasiunea pentru Ramona si dorinta de a se razbuna pentru indiferenta ei, autorul traieste cateva aventuri extrem de incitante si se transforma din timidul indragostit intr-un Casanova modern.

Andrei Ciobanu - Suge-o, Ramona!

Andrei Ciobanu - Suge-o, Ramona!


E.L. James - Cincizeci de umbre intunecate

"Cincizeci de umbre intunecate" - un roman care cucereste, captiveaza si domina, romanul despre care vorbeste toata lumea. Cincizeci de umbre intunecate este al doilea volum al unei trilogii care a marcat o noua era in industria cartii si care s-a vandut in peste 40 de milioane de exemplare in doar patru luni.

Citește și:

Romanul prezinta continuarea povestii incitante dintre omul de afaceri Christian Grey si frumoasa Anastasia Steele. Cei doi se reintalnesc si reiau jocul provocator care le-a condimentat si le-a stricat in acelasi timp relatia.

Cincizeci de umbre intunecate

E. L. James - Cincizeci de umbre intunecate


Irina Binder - Fluturi Vol. 3

Fara sa exagerez, imi este dat sa intalnesc saptamanal tinere si doamne care citesc sau povestesc despre fascinanta si motivationala carte a Irinei Binder - Fluturi, ajunsa acum la volumul 3. Si daca nu sunt astea, raman citatele motivationale pe care prietenele le posteaza pe retelele de socializare sau mi le trimit cand cred ele ca as avea nevoie.

Cel de-al treilea volum al romanului prezinta deznodamantul povestii de iubire dintre autoare si Robert, personajul masculin principal. Cei doi se confrunta acum cu tensiuni ireconciliabile si cu sentimente devastatoare.

Citește și:

Irina Binder - Fluturi


"In pofida faptului ca ma dezamagise si ma ranise, nu puteam sa-l urasc. Eram suparata pe el si simteam nevoia sa il torturez cu reprosuri. Voiam sa-l fac sa simta toata durerea mea, sa simta gustul amar al vinovatiei, dar asta nu mi-ar fi adus mie alinare. Imi era ciuda ca nu-l puteam uri, fiindca aveam impresia ca daca l-as fi urat sau daca macar nu l-as mai fi iubit, suferinta mi-ar fi fost mai usoara."

Irina Binder - Fluturi vol. 3


Sursa Foto Front Page: Sursa Foto Front Page: Shutterstock/Kaspars Grinvalds

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.