Setari Cookie-uri

Tricouri distractive pentru zodia Berbec

Femeile si barbatii din zodia Berbec sunt firi visatoare, artistice, puternice si ambitioase, sunt plini de idei si spontani, asa ca nu ai cum sa te plictisesti in compania lor, si, oricat de pretentiosi ar parea, se multumesc cu un cadou aparent banal, dar care le-a fost daruit cu dragoste si intr-o maniera inedita.

Daca printre prietenii apropiati sau rude se numara nativi sau native ai/ale zodiei Berbec, nu trebuie sa iti faci griji in ceea ce priveste cadourile pentru ei. Trebuie doar sa te joci putin cu imaginatia si sa iti urmaresti instinctul. Berbecii sunt ca o carte deschisa... sau cel putin persoanele nascute sub semnul zodiacal Pesti (adica eu) reusesc sa ii citeasca foarte usor.

Am prieteni care se pregatesc sa isi sarbatoreasca zilele de nastere si deja m-am pus pe cautat cadouri pentru ei. Parerea mea: nimic mai simplu.

Ca sa iti dau si tie o mana de ajutor, m-am ocupat astazi de cadourile pentru barbatii din zodia Berbec si mi-am indreptat atentia spre o categorie care ii reprezinta: tricouri distractive. Berbecii vor aprecia in orice moment tricourile cu mesaje cu un puternic impact (emotional sau nu). Iata la ce m-am gandit eu:

Citește și:

Tricou cu mesaj "inspirational"

Asa cum spuneam la inceput, berbecii sunt persoane artistice si aspira la o cariera care sa le aduca suficienti bani incat sa nu fie nevoiti sa mearga la birou. Orice ii poate transforma in artisti, in mici/mari vedete, lor le convine. Nu fac compromisuri, nu vor aplauze si laude daca nu merita asta, motive pentru care vor lupta aprig pentru succes.

Un tricou cu mesajul inspirational-distractiv "Stop making stupid people famous" este modul lor de a spune cu zambetul pe buze lucrurile verde in fata.

Tricouri cu mesaj

Mai multe detalii

Tricou cu imprimeu haios

Tricoul "I am a gentleman" cu acest porcusor dragalas si fashion reprezinta intr-o oarecare masura personalitatea berbecilor.

Nuuu, berbecii nu sunt porci, dimpotriva, chiar sunt niste gentlemani, isi vor rasfata partenerele de viata si le vor respecta pe celelalte femei pe care le intalnesc. Doar ca nativii zodiei sunt schimbatori si trec rapid de la senzualitate si pasiune la starea de rece ca gheata. Isi vor schimba instant comportamentul daca ii vei jigni sau daca isi vor pierde interesul fata de tine.

Citește și:

Tricouri personalizare

Mai multe detalii

Tricou cu mesaj "Legendele se nasc in..."

Berbecii doar lasa impresia ca nu au incredere in ei si asta pentru ca vor in orice moment atentie. Se vor alinta de fiecare data ca sa scoata cuvinte frumoase de la cei din jurul lor, iar cand prind momentul lasa adevarata personalitate sa isi spuna cuvantul.

Un tricou personalizat cu mesajul "Legendele se nasc in..." (luna potrivita) o sa ii asigure cele mai multe aprecieri pe retelele de socializare.

Tricouri personalizate

Mai multe detalii

Tricou cu mesaj "Haters"

Atunci cand esti nascut sub semnul zodical Berbec stii ca urmeaza sa ai o gramada de invidiosi in spatele tau. "Haters (the effect of success)" este un mesaj pe care berbecii si-l asuma si cu care se si mandresc.

Pentru ca sunt prietenii tai si ii accepti cu bune si rele, fa-le cadou acest tricou, dar nu uita sa ii lasi si un mesaj intr-o felicitare.

Citește și:

Tricouri cu mesaje

Mai multe detalii


Sursa Foto Front Page: shutterstock

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.