Setari Cookie-uri

Cadouri pentru 30 de ani

In februarie 2017 am implinit mult asteptata varsta de 30 de ani. Am asteptat-o cu atata nerabdare incat atunci cand a venit organismul meu nu a mai rezistat emotiei si a cedat, mai exact, m-am imbolnavit si am intrat in concediul medical.

Am incercat, totusi, sa ma tin tare astfel incat sa sarbatoresc marele eveniment intr-o atmosfera intima, in garsoniera mea cozy, alaturi de prietenele apropiate si sa ma bucur de cadourile pe care urma sa le primesc.

Asa cum imi doream, am primit cadouri cu care sa intampin intr-un fel sau altul noul prefix. Tricourile pe care le primeam altadata au fost inlocuite cu bluze elegante, am primit produse de ingrijire personala, cercei, un choker realizat de una dintre prietene, dar si parfumul la care ravneam de mai bine de 4 ani de zile - FlowerBomb de la Viktor&Rolf.

👉 Cadouri haioase pentru femeile cu varsta de 30 de ani

👉 Produse de ingrijire personala

👉 Cum alegi un cadou pentru o femeie de 30 de ani

Asta e farmecul atunci cand ai un grup restrans de prietene in fata carora esti ca o carte deschisa si ajung sa iti cunoasca (aproape) toate secretele, dorintele si planurile de viitor, fie ele profesionale sau personale. Prietenele mele stiu cat de disperata sunt sa scap de colectia de tricouri clasice din dulap, asa ca ma ajuta cum poate fiecare.

Citește și:

Acum... nu ca sunt eu clarvazatoare si stiu exact ce isi doresc femeile la 30 de ani, material vorbind, dar m-am gandit sa vin cu cateva sugestii de cadouri pentru acelea dintre voi carora li se intampla sa mai ramana in pana de idei.

Cadouri haioase pentru femeile cu varsta de 30 de ani

30 de ani reprezinta primul prag pe care femeia il trece pentru a ajunge la acea maturitate inteleapta care vine odata cu varsta. Este momentul in care devine mai responsabila, mai feminina si mai serioasa.

Serioasa? Da, dar sa nu ne panicam! Omul cu un simt al umorului dezvoltat o sa ramana asa pana la adanci batraneti, iar daca cea care implineste 30 de ani in curand este genul asta de persoana, atunci o sa se bucure sa primeasca un cadou amuzant, cum ar fi niste bomboane mentolate contra imbatranirii sau o carte cu retete cu iarba.

"Mi-au trebuit 30 de ani sa arat asa de bine" este, de asemenea, un mesaj in care ea crede si care o sa-i puna garantat un zambet larg pe chip. Asta inseamna ca tricoul cu acest mesaj inscriptionat este o idee de cadou cat se poate de inspirata.

Citește și:

Cadouri amuzante

Tricou personalizat Bomboane contra imbatranirii Retete cu iarba

Produse de ingrijire personala: cadouri pentru femeile de 30 de ani

Cand vine vorba de o sarbatorita, din lista de idei de cadouri nu ar trebuie sa lipseasca produsele de ingrijire personala.

Cand vine vorba de o femeie care implineste 30 de ani, cu atat mai mult trebuie sa avem in vedere astfel de produse.

Pentru ca 30 este, de asemenea, varsta in care apar tot felul de schimbari, varsta la care femeile incep sa aiba si mai multa grija de aspectul lor fizic si isi fac griji in ceea ce priveste primele riduri, imbatranirea pielii, etc. Alege lotiuni demachiante cu rol hranitor, produse pentru exfoliere, creme hidratante si cu factor de protectie.

Produse de ingrijire personala

Vezi colectia de cadouri pentru femei

Alte cadouri pe care poti sa le faci unei femei de 30 de ani, in functie de stilul si felul ei de a fi, mai sunt: cosmeticele, parfumurile, cartile, haine (aici recomand doar in cazul in care esti prietena buna cu sarbatorita), genti si bijuterii.

Citește și:

Cum alegi un cadou pentru o persoana la varsta de 30 de ani?

In primul rand iti spun ce nu trebuie sa faci cand alegi cadoul pentru o femeie de 30 de ani: nu te panica! 30 este doar un numar la fel ca altele si nu ar trebui sa crezi ca o femeie este mai sensiblia acum. Desigur, poate ca sunt ceva motive de griji la inceput, dar dupa, cu maturitate, lucrurile devin mai frumoase si mai placute. Cu perspective si aspiratii noi.

Cred ca principalul lucru asupra caruia ar trebui sa te concentrezi este sa fii atenta la nevoile ei si sa ii alegi ceva care o ajuta cu ceva. Lucrurile practice sunt cele mai sigure. Nu ar fi o idee rea nici sa alegi ceva personalizat, dar asta depinde de cat de apropiate sunteti si ce fel de legatura aveti.

Ei nu ii ramane decat sa spuna "bun venit" unei noi etape care se va traduce prin intelepciune si prieteni faini alaturi. Pana la urma se sarbatoreste tineretea, asa ca ai putea opta si pentru ceva nebunesc. Nu prea sunt limite - nu poti face decat sa o ajuti sa se simta mai increzatoare in propria piele.

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Suttherstock/ESB Professional

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.