Setari Cookie-uri

Cadouri de 1 iunie pentru copiii din noi

Hai sa-ti spun cum sta treaba cu mine. Am 30 de ani si sufar din cauza faptului ca, din punct de vedere fizic, nu par de 30 de ani si adesea intampin probleme in relatiile cu ceilalti.

Pe de alta parte, pe biroul de la munca si-au facut casa iepurasi, spiridusi, pinguini si strumfi, colectionez carti de colorat (nu ma dau in vant dupa cele pentru adulti, raman fidela celor clasice), inca ma uit la "Viata cu Louie" atunci cand gatesc, filmul meu preferat este "Strumpfii" si abia astept sa am o fetita ca sa ma joc cu ea cu papusile.

Asta inseamna ca are loc o lupta acerba intre copila si femeia din mine. Nu pot spune ca ma deranjeaza in mod deosebit, ci doar atunci cand micuta de mine are un cuvant de spus la intalnirile importante.

Acasa, in schimb, am toata libertatea sa ma comport ca un copil, sa ma cuibaresc in canapea langa iubitul meu si sa ne uitam impreuna la animatii. In afara de mine, mai sunt cativa prieteni care imi inteleg nebunia si iau parte la ea.

Pentru mine, pentru ei, pentru tine si pentru ai tai m-am gandit sa fac acest material.

Citește și:

Cadouri de 1 iunie pentru femei

Sincer, nu stiu ce tip de personalitate ai si ce fel de femeie esti. Poate ca esti o femeie trecuta de 30 de ani care lucreaza intr-un birou si se imbraca mereu elegant.

Sau poate esti o tipa de 19 ani, pasionata de telefonul mobil si selfie-uri. Oricine ai fi, eu sunt pregatita sa risc si sa bag mana in foc ca fiecare dintre articolele din colajul de mai jos o sa iti aduca un zambet pe chip.

Sunt convinsa ca uneori simti si tu nevoia sa strangi la piept o jucarie de plus, daca nu ai deja una de cand erai mica. Eu am primit anul acesta doua jucarii de plus: una de ziua mea de la o prietena din copilarie si alta, recent, de la unchiul meu.

Papusa Barbie o poti face cadou prietenei care se plange ca toata copilaria s-a jucat cu versiunea mai ieftina a lui Barbie. Prietena aia pot fi chiar eu, deci, daca ma cunosti, sa stii ca-mi doresc mult de tot sa mi-o fac prietena pe superba blonda cu ochi albastri.

Citește și:

Am mai pus pe lista un puzzle cu 1.000 de piese (munca pentru copiii adulti, sa simta totusi ca nu mai au 10 ani) si o pereche de papuci de casa in forma de unicorn (cui nu-i plac unicornii?!).

Cadouri 1 iunie

Jucarie de plus Papusa Barbie

Papuci de casa Puzzle

Cadouri de 1 iunie pentru barbati

Pentru barbati, vesnicii copii care refuza sa se maturizeze, lista cu cadouri contine o masina periculoasa cu telecomanda, o ruleta cu shot-uri si o figurina Lego care il intruchipeaza pe Darth Vader (l-am vazut eu in varianta mare, tot din piese lego, si era fascinant).

Se mai pot adauga pe lista: puzzle-uri, alte jocuri de societate, o minge de fotbal, jocuri pe playstation, machete masini, etc.

Cadouri pentru adulti

Masina cu telecomanda Ruleta shot-uri Figurina Lego

Ce spui? Crezi ca merita adultii din preajma ta sa fie rasfatati cu cadouri de 1 iunie?

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/William Perugini

Citește și:

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.