Setari Cookie-uri

Andreea Dociu: Pretuiesc ceea ce am azi pentru ca nu stiu ce va fi maine

Vreau ca atunci cand o sa am copii sa fiu o #badassmom. Ce inseamna asta? Am eu asa cateva idei, dar am gasit si o sursa de inspiratie: proiectul BADASSMOMS de pe Youtube al talentatelor Andreea Dociu si Giulia Anghelescu.

Jurnalista din mine si-a dorit sa afle si alte detalii, asa ca am rugat-o pe Andreea Dociu sa imi dezvaluie mai multe despre proiectul pe care il are impreuna cu buna sa prietena Giulia Anghelescu, dar si cateva trucuri de infrumusetare si sfaturi de viata.

Te pup, Andreea, si iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea. Am aflat ca esti o #badassmom si tare sunt curioasa cum m-as putea pregati si eu pentru acest rol. Ce superputeri ar trebui sa am ca sa devin si eu o #badassmom?

Nu cred ca este vorba de superputeri ci mai degraba de adaptarea noastra la o noua etapa.

In functie de nevoile copilului si deciziile noastre ne depasim conditia si devenim mai maleabile la schimbari. Important e sa nu uiti dupa ce devii mama ca, inainte de toate, esti femeie.

Cum a luat nastere acest proiect pe care il ai impreuna cu Giulia? Inteleg ca pe voi doua va leaga si o frumoasa prietenie.

Citește și:

Acest proiect a luat nastere de putin timp iar cea care l-a initiat a fost Giulia. Intr-adevar ne stim din adolescenta si ne cunoastem bine una pe cealalta. Ea a studiat fenomenul acesta si dupa ce mi-a propus sa incepem vlogul BADASSMOMS ne-am intalnit si am trasat niste directii. Nu dam sfaturi, nu facem parenting, nu judecam pe nimeni. Vorbim strict despre cum ne raportam noi in anumite situatii si ne dorim ca toate mamicile sa prinda curaj si sa devina din nou ELE, cele de dinainte de copii.

Copilul are nevoie de o prezenta relaxata in preajma lui iar aceasta relaxare vine din interiorul nostru. Suntem bine noi cu noi, putem oferi dragoste neconditionat cu zambetul pe buze.

Andreea Dociu si Giulia Anghelescu #badassmoms

Ti-e dor de muzica? Ti-e dor de televiziune?

Mi-e dor de teatru si de tot ceea ce are legatura cu actoria.In acest an mi-am propus sa devin iar o prezenta constanta in acest domeniu si sper sa imi duc la bun sfarsit acest plan.

Citește și:

Cum era Andreea Perju la 18 ani si cum este Andreea Dociu la 32 de ani?

Andreea de la 18 ani era adolescenta si fara prea multe responsabilitati, Andreea de acum este femeie, mama a doua fetite si sotie. Are un business infloritor si in curs de dezvoltare, nu mai simte nevoia sa multumeasca pe toata lumea si a invatat sa se accepte pe ea si cu bune si cu rele.

Ce ti-ar fi placut sa fi stiut la varsta aceea? Legat de viata, legat de oameni.. legat de tine.

Mi-ar fi placut sa stiu la 18 ani ca nu toate relatiile trebuie sa fie perfecte, ca daca un om nu te place nu e un capat de tara, ca oamenii reactioneaza intr-un anume fel datorita bagajului lor de intamplari si ca nu sunt eu responsabila pentru alegerile sau comportamentul cuiva.

Mi-ar fi placut sa am incredere in mine si sa pot sa acord oamenilor de langa mine libertatea de a decide fara sa ma simt nedreptatita in vreun fel.

Citește și:

Esti o femeie frumoasa, nu pot sa trec cu vederea acest aspect. Cine se ocupa de imaginea ta?

Multumesc pentru acest compliment. Deocamdata se ocupa gena (n.r.: rade). Nu imi fac inca tot felul de tratamente cosmetice, abia am inceput sa ma dau cu crema de fata dimineata. Nu ma machiez zilnic si imi las fata sa respire, poate ca si acesta este unul dintre motive.

Si parul.. ce ai simtit cand ai renuntat la acele cosite lungi? Imi place, totusi, noua ta coafura si se vede ca ai un par sanatos, stralucitor. Cum il intretii?

Dupa ce am nascut-o pe Ada ma simteam fada si aveam impresia ca nu mai am personalitate. Atunci a intrat Monica Nemesu in viata mea si de aici toate aceste schimbari care m-au ajutat sa ma regasesc si sa ma simt bine din nou in pielea mea.

Folosesc gama K-Pak de la Joico, sampon si balsam, si merg la Monica frecvent ca sa aiba grija de mine. Monis Line este unul dintre locurile in care imi incarc bateriile.

Citește și:

In Jurnalul unei shopaholice imi place sa scriu despre hainute si produse de beauty, dezvaluim secrete de infrumusetare si lucram inclusiv la dezvoltarea personala. Vrei sa ne dai o mana de ajutor?

Eu am doi designeri romani de la care ma imbrac, RHEA COSTA si NAIV CLOTHING. Rhea Costa aleg pentru toate evenimentele speciale din viata mea, iar Naiv Clothing in fiecare zi. Rochitele in stil boho, bluzitele si ce mai fac ei sunt exact pe gustul meu, le pot purta ziua cu Bensimoni iar seara cu tocuri. Plus ca imi place calitatea materialelor pe care le folosesc.

In ceea ce priveste trusa mea de make-up, ea este formata 90% din produse MAC Cosmetics, folosesc fond de ten Armani si rimel Dior.

Andreea Dociu #badassmoms


Hai sa ne inchipuim ca suntem invitate la un eveniment monden, un party privat. Eu m-as imbraca intr-o rochie tip kimono cu sandale cu toc. Din ce este alcatuita tinuta ta?

Citește și:

Eu sunt un om pragmatic, nu prea imi inchipui cum m-as imbraca. Aleg tinuta in functie de dress code si starea mea interioara. Daca sunt vesela, cu siguranta voi alege ceva mai colorat, inflorat, daca sunt indecisa aleg mereu o rochie neagra, ea ma scoate din orice situatie asa ca am minim 10 modele de rochii negre, iar daca sunt trista sun o prietena sa ma indrume ca nu am chef de nimic si sunt neinspirata.

Cartea mea preferata este Solutia Schopenhauer. Tu ai o carte anume care ti-a influentat modul de gandire?

Am mai multe carti care m-au inspirat de-a lungul timpului. Citesc cat pot de mult si fiecare carte isi lasa amprenta asupra mea intr-un fel sau altul. M-a ajutat foarte tare sa inteleg cum functionaza creierul uman si cum sa ne controlam emotiile in anumite situatii cartea lui DANIEL GOLEMAN - "Inteligenta emotionala".

Citește și:

Ce produse de ingrijire nu lipsesc din bagajul tau de vacanta?

Apa micelara, cremele de plaja, cremele de dupa plaja, asta daca e vara, crema de fata si o mini trusa de prim ajutor pentru copii.

Care este piesa care te face sa plangi cand o asculti?

"I love you till the end" este una dintre melodiile mele de suflet. Nu plang de fiecare data cand o ascult dar imi place s-o ascult.


Sfatul care ai vrea sa ramana scris in "Jurnalul unei shopaholice" pentru femeile care ne citesc?

Invatati sa fiti de partea voastra!

Acceptati-va asa cum sunteti si bucurati-va ca sunteti unice!

Avem o singura viata, iar timpul este ireversibil.

Traiti in prezent si primiti cu recunostinta ceea ce va ofera destinul!

Poate suna pompos, dar aceasta este realitatea mea. Pretuiesc ceea ce am azi pentru ca nu stiu ce va fi maine.

Andreea Dociu #badassmoms


Pentru moment astea au fost curiozitatile mele. Dar promit sa revin. Iti multumesc si iti doresc o saptamana minunata in continuare.

Te pup, Mia.

Sursa Foto: @THESTORYALIST

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.