Setari Cookie-uri

Monica Davidescu: 'Viata e frumoasa tot timpul, si cand ai greutati si cand ai numai bucurii'

Actrita Monica Davidescu, povestita in cateva intrebari.

Relatia ta cu Aurelian Temisan, unde va potriveati si unde nu? Adica ce-a fost greu la inceput si cum s-au asezat lucrurile?

La inceput a fost greu pana ne-am mutat impreuna, apoi avand aceeasi varsta si lucrand in acelasi domeniu am invatat impreuna, am evoluat impreuna, diferit pe alocuri dar am evoluat. Apoi lucrurile au curs de la sine ca in orice familie, cu greutati si bucurii cu impliniri sau esecuri. Le trecem impreuna pe toate.

Care e spectacolul sau filmul in care ai simtit ca te-ai potrivit cel mai bine?

Am mai multe spectacole in care am simtit acest lucru. Machinal in 2000 regia lui Alexander Hausvater, Take Ianke si Cadar 2001-2007, regia lui Grigore Gonta, Chicago ( eram ca pestele in apa pentru ca dansam, cantam, jucam, toate impreuna ma faceau fericita) 2005- 2008, regia Ricard Reguant, Boeing Boeing 2012- si in prezent, regia Puiu Serban, Livada de visini 2017, cea mai recenta premiera la TNB, regia David Doiashvilli, iar in film am simtit ca m-am potrivit bine cu personajul din Cu un pas Inainte, profesoara de balet, la Pro TV, regia Jesus del Cerro, Alex Bercean.

Citește și:

Acum in ce spectacole te pot vedea cei ce doresc?

La Teatrul National Bucuresti in Livada de visini (20 ian), Regele Lear (2 feb), Barfe, Zvonuri si minciuni (13 ian), Luminita de la capatul tunelului(25ian), Allegro ma non troppo.

La Teatrul Elisabeta in Boeing Boeing (18ian,01 feb), Incurcatura la nivel inalt (12 si 28 ian), Inca nu dar o sa fie(27 ian), Dezbraca-te vreau sa-ti vorbesc in feb.

La Teatrul Metropolis in Fantoma , dragostea mea si Pijamale

monica davidescu

Inteleg ca ai castigat procesul cu cei de la Pro TV in urma accidentului pe care l-ai suferit la Dansez pentru tine. Cum au decurs lucrurile?

Emisiunea a fost intradevar difuzata la ProTv dar procesul l-am avut cu o firma independenta producatoare a emisiunii, o firma care intre timp s-a dizolvat, s-a vandut de doua ori si care nu e a Pro Tv ului. Am mai specificat acest lucru dar e greu sa fii inteles cand titlurile sunt mai importante decat continutul. Procesul a continuat, l-am castigat si in prima instanta si in apel. Astept decizia in scris si voi urma, ca si pana acum, pasii asa cum sunt dictati de lege. In rest, nu am ce sa povestesc sau sa comentez.

Citește și:

Multumesc pentru intrebari, curiozitati si ii salut cu drag pe cititori, pe care de altfel ii astept la teatru.

Vizionare placuta


Radu Buzăianu se ocupă seara la televizor de politicienii care-i fac viața grea, iar în timpul zilei, de cei 3 copii pe care-i are să-i facă viața un loc mai bun și mai cu sens. Din ce...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.