Setari Cookie-uri

Feli: Aleg sinceritatea, simplitatea și naturalețea. Mi le asum și le ofer

Feli Donose... e suficient să îi aud sau să îi scriu numele ca să zâmbesc. În mintea mea, Feli este femeia frumoasă și mereu cu zâmbetul de chip, care are multă iubire și căldură de oferit celor din jur.

Mi-e dragă Feli și mi-am dorit mult de tot să îi adresez câteva întrebări. Răspunsurile ei mi-au bucurat inima. Vă invit cu drag să citiți și voi interviul și să vă încărcați cu optimism, încredere și iubire.

Ești un exemplu pentru sute, chiar mii de copii, adolescente și femei. Cum reușești să ții totul sub control? Cum "gestionezi" această responsabilitate?

Eu cred că noi, femeile, ne oglindim una în cealaltă... Oamenii, în general, dar mai ales noi, femeile, cred că avem foarte multe lucruri în comun. Diferența o face felul în care manifestăm tot ce știm, tot ce simțim. În ziua de astăzi cred că nu mai îndrăznim să fim noi din motive și motive. Ia exemplu nesiguranța și dorința ca celălalt să te placă. Eu aleg de câțiva ani să fiu EU, autentică în fața oamenilor, și să mă comport cum simt și să spun mereu ce gândesc. Consider că doar așa îți vei da seama cine sunt oamenii care trebuie să fie lângă tine sau nu. Aleg, deci, sinceritatea, simplitatea și naturalețea. Mi le asum și le ofer. Probabil sunt luată ca exemplu pentru că îndrăznesc asta. Asta nu mă face mai specială decât nimeni. Toți suntem același suflet, împărtășim aceeași simplitate, naturalețe și modestie. Trebuie doar să îndrăznim să le arătăm pentru ca să le avem, este o binecuvântare, nu o slăbiciune.

Citește și:

Este greu sau este ușor să îți păstrezi optimismul, inocență și încrederea în acest mediu în care ai ales să "profesezi"?

Eu sunt o fire sensibilă tare. De multe ori spun că nu mă potrivesc cu industria asta pentru că este destul de greu. Unul din cele mai grele job-uri consider că este să lucrezi cu oamenii. Ca artist, faci schimb de energie cu publicul tău, cu oamenii care te abordează pe stradă sau oriunde. Sunt oameni buni și oameni mai puțin buni peste tot.

Optimistă am fost, sunt și voi fi mereu, inocența sper să nu mi-o pierd niciodată, încrederea în munca mea, vocea nu mi-o va lua nimeni pentru că știu cine sunt și probabil că Dumnezeu mi-a dat misiunea asta cu un scop mare. Nu doar pentru mine. Cred că să fii artist este o misiune destul de grea pe cât e de frumoasă și magică.

Citește și:

Muzica e medicament. Mereu spun asta. Mesajul ei trebuie să ajungă fix în inimă și să vindece. Așa că, deși de multe ori e greu, cineva de undeva îmi dă putere să merg înainte și să fac asta cu deschidere și iubire.

Care este cel mai mare sacrificiu pe care ai fost nevoit să îl faci de când mergi pe acest drum? În afară de sacrificarea timpului petrecut cu familia, bineînțeles.

Cred că unul din cele mai mari sacrificii a fost să renunț la adolescența mea. Din copilul mamei să devin copil independent peste noapte, să plec de la casa părintească mai devreme decât aș fi crezut vreodată.

Feli Donose - interviu

Spuneai că în perioada în care ai avut probleme cu greutatea, din cauza iubirilor toxice și a criticilor te-ai închis foarte tare în tine. Acum că ai ajuns cum ți-ai propus, s-a încheiat și perioada cu nori gri? Ești bine tu cu tine?

Citește și:

Nu am ajuns unde mi-am propus pentru că nu îmi "propun" nimic. Eu mă bucur de muzică, nu îmi conștientizez succesul, celebritatea asta, faptul că apar pe tv și îmi aud muzica la radio. În mintea mea, sunt încă Feli mică, cea care se joacă de-a artistul. Perioade cu nori gri voi mai avea. E natura umană. Nu trebuie să fii doar artist ca să trăiești asta. Sunt bine cu mine pentru că astăzi îmi dau voie să fiu eu și mă bucur că scap ușor, ușor de toate măștile pe care ți le impune mai mult sau mai puțin voit societatea.

Dacă ai ieși pentru prima oară la o întâlnire cu tine, care ar fi părerea pe care ți-ai face-o despre tine însăți?

Că sunt o Feli plină de viață, mereu cu zâmbetul pe buze, sfătoasă, săritoare, ușor dramatică (dacă e să iei în calcul și artistul Feli 😊 ) dar o Feli bună de iubit!

Citește și:

Oamenii te-au criticat, dar care este cel mai frumos și sincer compliment pe care l-ai primit?

"Feli, tatăl meu are 63 de ani... un om aparent dur, dar super sensibil. Tatăl meu te iubește mult. Mă pune să caut interviuri cu tine și îmi spune că te simte ca și pe copilul lui.". Asta este un mesaj care mi-a venit acum în minte și care m-a umplut de bucurie până la lacrimi.

Pentru că ești un exemplu, așa cum ziceam mai sus, ce ai putea să le spui fetelor care duc o luptă cu kilogramele?

Să NU se înfometeze și să NU țină diete după X și Y om celebru sau nu; să înțeleagă că fiecare organism e diferit. Le recomand din inimă, pentru a nu ajunge la probleme de sănătate, să meargă la sală, să mănânce sănătos și multă hidratare.

Ce nu ai și ți-ai dori să ai?

Răbdare.

Citește și:

    Ce ai și nu ți-ai dori să ai?

    Frica de avion.

    "Dacă ești om bun și faci chestii din inimă, cred că putem schimba lumea" - sunt cuvintele tale dintr-un interviu acordat unui site de muzică. Ce ai vrea/putea să faci tu personal ca să schimbi câtuși de puțin lumea?

    Nu știu dacă aș putea să schimb ceva, dar cred că e de datoria mea să "împing" oamenii să fie ei înșiși prin muzica mea, postările mele, dacă aș putea le-aș da mai multă încredere în ei, i-aș învăța (inclusiv pe mine) să se iubească zi de zi tot mai mult și mai mult.

    Cum ai caracteriza relația ta cu muzica? Ce îi oferi tu? Ce îți oferă ea?

    Ea îmi oferă totul necondiționat. Mă crește și mă ajută. Eu nu știu ce îi ofer ei... În schimb, pentru tot ce îmi oferă ea, eu nu pot decât să fiu recunoscătoare și să MULȚUMESC!

    Citește și:

      Mi-ar plăcea să îmi povestești cum decurgea o zi de duminică în copilăria ta, în sânul familiei.

      La mine se întâmplă în zilele de sâmbătă (aproape fiecare sâmbătă) ca mama să ne facă torturi însiropate, fel și fel de sortimente de sucuri de la TEC. Eu cu tata și frații mei cântam, iar mama ne înregistra pe radio casetofonul nostru.

      Ce faci pentru ca inima ta să fie bucuroasă?

      Tot ce îmi cere.

      Ce faci pentru că-n mintea ta să fie liniște?

      Merg la psiholog, citesc cărți pe sufletul meu, mă uit la desene, scriu poezii sau... dorm (n.r. râde).

      "Ce ți-a fost scris...".. ce crezi că ți-a fost scris să faci în zilele tale petrecute aici pe Pământ?

      Muzică, muzică, muzică!

      Feli Donose - Interviu

      Feli s-a calificat în finala Eurovision România 2018 cu piesa "Bună de iubit", al cărui videoclip a fost filmat în Spania, la Castelul din Peniscola. Finala Eurovision România va avea loc duminică, 25 februarie.

      Sursa Foto: HaHaha Production

      Vizionare placuta


      Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

      Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

      Ti-a placut acest articol?

      Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.