Interviu cu mama prietenei mele de suflet: Romanul vietii mele s-ar numi 'Punct si de la capat'

Cand ni s-a propus sa luam un interviu unei femei deosebite din viata noastra, automat m-am gandit la ea, Silvia Stroe.

9. Daca ar fi sa adresati o urare tuturor fiicelor ramase in tara, care ar fi aceea?

Membrilor familiei si in special fiicelor ramase acasa le felicit si le admir pentru efortul depus si puterea de care au dat dovada in aceasta situatie.

10. Cu toate ca viata nu a fost mereu justa sau usoara pentru dumneavoastra, v-ati pastrat intotdeauna bunatatea si caldura pe care o degajati in jur, dar si increderea ca totul va fi bine. De unde aceasta putere/ forta?

Viata nu a fost prea darnica cu mine, dar am stiut ca "bine faci, bine gasesti" si ca mai devreme sau mai tarziu "roata se invarte". Totul e sa speri.

11. Viata este mai frumoasa in Romania sau in Italia? Unde va vedeti in viitorul apropiat?

ACASA- Romania! Nu exista munte, mare, aer, soare ca acasa.

interviu

12. Cei apropiati stiu ca ati avut o poveste de viata absolut impresionanta, demna de un roman sau film artistic. Daca ati putea sa o transpuneti intr-o carte, ce titlu ar purta romanul vietii dumneavoastra?

Citește și:

Romanul vietii mele ar avea un titlu foarte simplu si in acelasi timp foarte complex: "Punct si de la capat."

13. Credeti intr-un destin preedestinat sau intr-unul pe care ni-l construim singuri, prin alegeri personale? Daca ar fi sa va definiti destinul prin trei cuvinte, care ar fi acelea?

E un amestec, cu o parte ne nastem, iar restul adaugam voit si nevoit. Destinul meu in trei cuvinte: nesansa, alegeri gresite, decizii pripite.

14. Daca v-ati putea intoarce in timp si schimba ceva, ce anume ati dori sa schimbati?

As fi mai putin orgolioasa si mai putin altruista. Stii cum e? "Sa-ti iubesti aproapele", dar pentru asta trebuie sa fii in stare sa te iubesti pe tine un pic.

15. Pizza, paste sau sarmale :)?

In general am apetit, sunt pofticioasa si mananc de toate, iar daca ne gandim la originea poporului roman format din daci si romani, nu poate fi altfel decat: pizza, paste si sarmale.

Citește și:

Vizionare placuta


Emoțională, introvertită, îndrăgostită de așternut cuvinte. Garbo.ro i-a fost mama adoptivă, iar Kudika.ro sora de cruce. La ea în suflet locuiesc alte 4 sufletele (= nepotei) și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri