Setari Cookie-uri

Gabriela Cenușă: 'Ce legăm aici pe pământ se leagă și în ceruri'

In urmă cu șapte ani vindeam detergent într-un supermarket, dar o făceam cu pasiune, mereu mi-a plăcut să fiu alături de oameni, printre ei și să fiu de folos.

gabriela cenusa

Gabriela Cenușă are carieră la care visează orice tânără: este Education Manager Estee Lauder, poziție în care a ajuns propulsată de ambiție și, spune ea, destin. Am discutat cu Gabriela despre frumusețe și îngrijire, bineînțeles, dar și despre dragoste și destin. Te invit să o descoperi și să o îndrăgești!

Spune-mi puțin despre tine. Care e povestea evoluției tale profesionale? Cum ai ajuns să lucrezi în unul dintre cele mai frumoase și dorite domenii?

Nu a fost un drum ușor dar a fost un drum foarte dorit. De mică am fost pasionată de frumos, de căutarea continuă a noastră, a femeilor de a fi mereu și mereu mai frumoase. Am ajuns astăzi aici pentru că așa cred că mi-a fost scris, cred foarte mult în destin. Pot doar să spun că în urmă cu șapte ani vindeam detergent într-un supermarket, dar o făceam cu pasiune, mereu mi-a plăcut să fiu alături de oameni, printre ei și să fiu de folos.

Citește și:

Îmi place mult stilul tău, pari întotdeauna discret machiată. Care sunt produsele pe care le folosești pentru a obține acest rezultat?

Sunt foarte naturală în tot ce aleg sa port, aici includ și machiajul. Îmi place un machiaj discret care să îmi contureze trăsăturile dar în același timp să fie cât mai puțin observat. Aleg în fiecare zi să port un fond de ten cu o acoperire cât mai mică însă care să îmi ofere foarte multă luminozitate, o bază de machiaj Iluminatoare, un blush căruia să nu îi lipsească particulele strălucitoare și mascara. Rujul îl aleg mereu după vreme, dacă vremea nu este prietenoasă aleg culori foarte tari, vara aleg doar gloss, dacă are nuanțe aurii este perfect.

Care este rutina de îngrijire a tenului pe care o recomanzi?

Citește și:

Ce recomand mereu și deși pare banal este cel mai important pas pentru o piele mereu sănătoasă și tânără: demachierea. Demachierea atât seara cât și dimineața ne ajută să păstrăm prospețimea și strălucirea pielii.

Și a corpului?

Sunt atentă să nu treacă două seri la rând fără să îmi aplic o cremă hidratantă pe întreg corpul, îmi plac foarte mult cele cu texturi uleioase.

Trei trucuri secrete din arsenalul unui expert în beauty.

Nu știu dacă sunt secrete sau le știm cu toții însă nu le punem în practică.

Secretul numărul 1: Nicio zi fără un serum de hidratare aplicat dimineața și unul antirid aplicat seara.

Secretul numărul 2: Nicio săptămâna fără capsulele concentrate ale brandului pe care îl reprezint (nr Estee Lauder). Capsulele sunt extrem de importante în rutina de îngrijire, concentrația lor nu se regăsește de multe ori nici în serumuri și tocmai din acest motiv ar trebui să ne facem timp sa le găsim pe cele potrivite pentru noi.

Citește și:

Secretul numărul 3: Nicio săptămâna fără o mască de detoxifiere a tenului. Sunt multe branduri care au o astfel de mască, asa cum organismul are nevoie de o detoxifiere să nu uităm de piele.

Și lista neagră? Ce NU ar trebui niciodată să facem?

Nu ar trebui sa uităm vreodată machiajul pe față, tenul ar trebui sa fie atât de curat seara astfel încât atunci când ștergem cu o cotoneta aceasta sa rămână curata.

Să vorbim puțin despre femeia Gabriela. Iubești? Ești iubita?

Iubesc și sunt iubita de 6 ani. Fără persoana de lângă umărul meu nu cred că reușeam astăzi atâtea, el m-a strâns de mână în toate clipele, am plâns împreună, am și sărit în sus de bucurie împreună.

Care este filosofia ta de viață?

Citește și:

Filosofia după care mă ghidez în fiecare zi este accea că ce legăm aici pe pământ se leagă și în ceruri. Port aceste vorbe și pe pandantivul de la gât, zi de zi.

Ești caldă și optimistă, un adevărat generator de #goodvibes, iar Kudika este întotdeauna în căutare de “ambasadori”. Cum te pot urmări cititoarele noastre?

Sunt foarte activa pe Facebook, pe pagina mea, Gabriela Cenusa. Și va doresc din suflet sa nu uitați ca cel mai frumos cadou pe care îl primim în fiecare zi este dimineața în care pasim.

Vizionare placuta


Oana a fost primul redactor sef Kudika.ro, pe vremea când era singurul angajat din redacție. Este pacifistă convinsă (când totul merge conform planului) și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.