Setari Cookie-uri

Lili Sandu: Mă schimb constant pentru că trăiesc într-o permanentă evoluție

Are un șarm al ei, are ceva ce-o face interesantă. Are ceva ce-o scoate în evidență. Lili Sandu are o eleganță interesantă în apariție.

A fost cântăreață, e prezantatoare tv, am urmărit-o la Vocea României intervenind din când în când. Are un blog, scrie, călătorește, trăiește sănătos. E și actriță. Pare că e așa, orice își dorește. Lili Sandu, în câteva întrebări esențiale.

Lili Sandu Interviu

Pari genul de om preocupat de viața sănătoasă. De când ai început să îți propui așa ceva?

Cred că de mai bine de 2 ani, de când am început să scriu pe blogul meu www.lilisandu.ro în principal despre nutriție și mod de viața sănătos. M-am distanțat de la doar a părea o femeie care are grijă ce mănâncă la o femeie care știe ce trebuie să mănânce și cât de important este modul nostru de viață de la nutriție până la sport și meditație pentru a duce o viață echilibrată și în primul rând pentru sănătate. Pe când locuiam în Los Angeles mi-am găsit o nouă pasiune în a mă documenta mai mult și mai amplu despre nutriție, iar cursurile (workshop-urile) de specialitate urmate acolo m-au acreditat într-un fel să povestesc pe blog despre acest lucru din punct de vedere al experienței trăite de mine.

Citește și:

Cum îți începi ziua?

Îmi încep ziua cu zece minute de meditație.

Și de încheiat, cum o închei?

Cu o rugăciune.

Excese, ce excese faci?

Stau prea mult pe social media.

Ce te face fericită, Lili?

De la familie și oamenii pe care îi iubesc la a-mi urma pasiunile, călătoriile, depășirea constantă a zonei de comfort și un avo toast bine făcut!

Ce-ți strică starea?

De obicei îmi strică starea oamenii răi. Deci haterii. Oamenii care vorbesc de rău. Oamenii care vorbesc de rău, degeaba.

În ce perioadă a vieții tale ești?

Trăiesc în prezent și mă bucur de momentele frumoase și de experiențele pe care viața mi le oferă. Asta e perioada.

Lili Sandu Blog

Ce ai schimbat în ultimul an la tine?

Mă schimb constant pentru că trăiesc într-o permanentă evoluție. Altfel m-aș plictisi. Și nu mă plictisesc.

Citește și:

De călătorit, pe unde ai mai călătorit? Zi-mi ultimele 3 locuri și cu ce ai rămas din fiecare.

Chiar acum când îți răspund la acest interviu mă aflu în Los Angeles în vacanță. Cuba - prima mea vacanță alături de Silviu, o experiență de neuitat. Marrakesh - amintiri foarte frumoase alături de una dintre cele mai bune prietene ale mele. LA - care este că o a doua casă pentru mine.

Ultima întrebare. Ce ar mai trebui, Lili? Ce lipsește?

Timp!

Sursa Foto: Facebook Lili Sandu

Vizionare placuta


Radu Buzăianu se ocupă seara la televizor de politicienii care-i fac viața grea, iar în timpul zilei, de cei 3 copii pe care-i are să-i facă viața un loc mai bun și mai cu sens. Din ce...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.