Setari Cookie-uri

Povestea uimitoare a lui Nancy Rivard, femeia care a schimbat fața industriei aviatice comerciale din SUA

Este un model pentru milioane de oameni - femei, copii și bărbați din lumea largă. Este una dintre cele mai influente personalități din industria aviatică comercială din SUA. Organizația non-profit pe care a înființat-o în urmă cu douăzeci și doi de ani a salvat până acum milioane de vieți. Toate acestea nu s-ar fi întâmplat dacă, pe când avea 29 de ani, un eveniment neașteptat nu ar fi împins-o să își găsească scopul în viață.

Nancy Rivard

În seara în care a aflat că tatăl ei s-a stins din viața pe neașteptate, Nancy renunțase deja la cariera de succes în lumea corporatistă pentru a deveni stewardesă și a putea astfel vedea lumea. Deși deosebit de frumoasă și având numeroși pretendenți, încă nu se hotara să se așeze la casa ei. Incă nu venise momentul. Poate pentru că încă din copilărie, așteptase un semn care să o îndrume către misiunea ei în viață. Dispariția părintelui cu care avea o legătura profundă a fost primul pas către o căutare spirituală care a durat șapte ani. Nancy și-a propus să se dedice unui scop mai mare în viață decât propria fericire și a dorit să afle cum. Intâlniri cu maeștri spirituali precum Sathya Sai Baba și Babaji Francesco Atmananda, înțelepții triburilor Hopi dar și cu unele cele mai luminate minți ale modernității au ajuta-o pe tânăra născută în California să găsească răspunsul la întrebarea primordială: ”cum pot fi de folos?”.

Citește și:

Nancy Rivard

Nancy a hotărât să se pună în slujba unor nevoi reale ale oamenilor, să îi inspire pe oamenii obișnuiți să ofere un ajutor extraordinar semenilor lor acționând din iubire.

Deși nimeni nu a sprijinit-o la început, în timp voința, entuziasmul și determinarea ei au atras de partea ei alte stewardese, angajați ai aeroporturilor, marile companii aeriene ba chiar și ONU. Airline Ambassadors, organizația înființată de ea în 1996, a început prin a ajuta copiii defavorizați din țările sărace înlesnindu-le accesul la hrană, apă, educație dar și servicii medicale de calitate în SUA iar acum este un jucător important în combaterea traficului de persoane.

”Cred că Pământul este o școală,” mi-a mărturisit Nancy. ”Este un loc în care să învățăm că acțiunile noastre au consecințe și să ne asumăm responsabilitatea pentru acestea. O ocazie minunată de a ne manifesta iubirea prin acțiuni care să îi ajute pe ceilalți.

Citește și:

Nancy Rivard

”Compasiunea și generozitatea sunt două dintre valorile primordiale care o animă pe Nancy Rivard în tot ceea ce face. La care se adaugă și o doză bună de curaj. In anii 90 Nancy Rivard nu s-a sfiit să meargă însoțită doar de propria persoană într-o tabară de refugiați din Serbia pentru a le duce provizii. Atunci l-a întâlnit prima dată pe David Rivard, cel care avea să îi devină soț, sufletul ei perche, un bărbat animat de aceleași valori ca și ea. Semn că totul este interconectat în viața noastră și că atunci când ne găsim drumul în viața, găsim în sfârșit și partenerul car ne este cu adevărat sortit.

Povestea fascinantă a lui Nancy Rivard va vedea lumina tiparului curând sub forma unui roman autobiografic intitulat ”Wings of Love.”

Citește și:

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.