Minte, Trup și Suflet: Interviu cu Flavia Mihășan

Minte, Trup și Suflet: Interviu cu Flavia Mihășan

Mia
23 Iulie 2018

Astăzi am deosebita plăcere să v-o prezint pe Flavia. Da, Flavia, blonda aia superbă și magică de la Neatza cu Răzvan și Dani, care, într-o dimineața grea de vară, m-a făcut să îmi dau seama ce este în neregulă cu mine și ce fac greșit de am scăpat controlul asupra vieții mele.

Întâlnirea cu Flavia s-a dorit a fi un interviu profi și motivațional din cadrul proiectului "Minte, Trup și Suflet", dar ce a ieșit a fost mai mult de atât. Am uitat complet că aveam în mână un microfon și lângă o cameră care ne înregistra, așa că totul s-a transformat într-o discuție deschisă și sinceră, cu multe emoții și bâlbâieli din partea mea.

Am simțit că o cunosc de o viață pe Flavia și m-am regăsit mult în poveștile ei. Uneori eram cutremurată la auzul unor dorințe cărora ea le dădea glas, pentru că erau fix dorințele care mă țin trează târziu în noaptea. "Vreau să fiu liberă".

Flavia este o femeie minunată. O femeie frumoasă, caldă, pozitivă, visătoare, ambițioasă, puternică și muncitoare. Flavia este motivațională și te inspiră. Este mult mai mult decât ne este dat să vedem pe micul ecran, când ne bem cafeaua dimineața în fața televizorului, uitându-ne la Neatza cu Răzvan și Dani. Este mai mult din emoția pe care o simte pe scenă, atunci când dansează sau interpretează un rol în "Mamma Mia".

Cu scuzele de rigoare pentru zgomotul din jur și pentru bâlbâiala mea, am fost emoționată, recunosc, vă invit cu drag să urmăriți interviul cu Flavia Mihășan. O să vă placă!

Sursa Foto Front Page: Facebook Flavia Mihasan

Articole video recomandate

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri