Setari Cookie-uri

George Solonos: 'Adevărata femininitatea se manifestă atunci când o femeie se iubește și se acceptă pe deplin'

George Solonos este una din forțele muzicale made in Cipru, pe care am avut însă bucuria să o descopăr în LA, California. Compozitor, producător, chitarist, tânărul cipriot creează cu ușurință muzică rock și muzică de film, pentru care a și fost premiat.

În 15 ani de carieră a lucrat cu nume grele ale muzicii internaționale precum Quincy Jones, Tommy Lee și Boy George. Dincolo de talentul său muzical ieșit din comun, George Solonos are o sensibilitate aparte care îl apropie de natură și de Dumnezeu. Am stat de vorbă despre iubire, feminintate și cel mai recent album al său, Dawn.

George Solonos

Ce este feminitatea pentru tine? Ce face femeia feminină?

Feminitatea pentru mine este o mare forță de atracție care provine exclusiv din interior. Cu siguranță, NU este ceva ce se dobândește prin factori externi precum machiaj, bottox, filtre Instagram sau orice formă de alterare a corpului. Sigur, aceștia te pot ajuta dacă dorești să te încadrezi în anumite norme și standarde nebunești ale societății, însă adevărata feminitatea se manifestă la maxim atunci când o femeie se acceptă și se iubește pe sine pe deplin pentru propria sa unicitate a minții, spiritului și trupului.

Citește și:

Ce este iubirea, în viziunea ta?

"Baby, nu mă mai răni ...". Pe bune acum, iată părerea mea. Iubirea înseamnă capacitatea de a ne pune în locul cuiva și de a simți ceea ce simte. De a ne conecta cu cineva sau cu ceva atât de profund încât devii acel cineva sau ceva pentru o clipă sau mai mult. Este intenția de a avea grijă de cineva sau de ceva necondiționat, deoarece devii o parte din acea persoană sau acel ceva și viceversa.

Cum este iubirea față de muzică diferită de alte tipuri de iubire din viața ta?

Nu este diferită! Muzica este viață, este vie. Este un limbaj universal care vindecă în secret și ne conectează pe toți cu noi înșine și cu lumea din jurul nostru.

Știu că ai o legătură profundă cu natura? De ce? De ce este natura atât de importantă pentru tine?

Citește și:

Da, cred că în adâncul sufletului meu sunt un hippy... Adevărul este că, îmi place să observ cu atenție natura, încerc să învăț de la ea. Dacă îi permiți, natura te poate învăța lecții de viață importante. De exemplu, natura are puterea de a crea și de a distruge în mod egal astfel încât să poată crea din nou. Acest lucru pentru mine, acționează ca o oglindă uriașă care reflectă călătoria noastră spre interior și spre exterior. De asemenea, cu toții venim cu toții din natură și, în cele din urmă, revenim la ea. Îi aparținem, este căminul nostru. Intr-o notă mai creativă, timpul petrecut afară, în natură și mai ales aproape de apă, mă vindecă, motivează, inspiră și îmi dă un sentiment copleșitor de mirare și admirație pe care îmi place să îl integrez în muzica mea.

Citește și:

Care este misiunea ta ca artist?

Nu am văzut niciodată muzica ca pe o misiune, ci mai degrabă o necesitate interioară. Indiferent dacă o crezi sau o experimentezi, muzica este hrană pentru suflet. Dumnezeu știe că avem nevoie de ea pentru a menține viața. Deci, pe scurt, muzica mi-a salvat viața și acum simt că este rândul meu să-mi plătesc datoria, dându-le și altora ocazi să simtă ceea ce mă face să simt. Creez ceea ce mă vindecă în speranța că această vindecare îi va ajuta și pe ceilalți. Din anumite motive, se pare că lucrează și sunt foarte recunoscător pentru asta.

George Solonos

Cum îți umpli rezervorul de inspirație?

Natura, Dumnezeu și Universul sunt sursa mea de inspirație.

EP-ul tău acustic lansat în 2018 se numește "Dawn" (Zori). Deși titlul poate fi interpretat în multe feluri, aș vrea să îmi spui care este povestea acestui album.

Citește și:

O mare parte din cariera mea, am lucrat cu o mulțime de trupe, artiști soloși și producători de film."Dawn" a fost o încercare de a mă rupe de energiile din afara mea și de a explora de unul singur profunzimile lumii mele interioare de aici și abordarea super simplificată a producției. "Dawn" a fost lansat în ziua în care un prieten care mi-e ca un frate a devenit tată, așadar acest album îi este dedicat fiului său.

Unii oameni spun că trăim izvorî unei noi ere de pace și prosperitate pe planetă. Tu ce părere ai?

Fiecare zi și fiecare moment este o nouă eră. Ieșirea din ”colectivul "sugerat" și conectarea la minunea reală care este viața din jurul nostru va vindeca tot ceea ce este conectat.

La ce a trebuit să renunți pentru a-ți îndeplini scopul de viață și pentru a-ți urma chemarea?

Citește și:

Să trăiesc și să lucrez la Los Angeles și, de asemenea, să studiez în străinătate mulți ani m-a obligat să fiu departe de famlia mea, de prietenii din copilarie și cei dragi. Insă grație puterii internetului, reușim să ținem legătura, probabil mai des decât am fi făcut-o dacă aș fi fost fizic acolo.

Ce este, după părerea ta, limbajul universal a iubirii?

Asta este ceva ce cred că nu poate fi exprimat în cuvinte simple unidimensionale, ci doar prin energie și acțiuni. Fiecare persoană are ceva diferit de oferit și își exprimă iubirea într-un fel unic.

Te-ai născut în Cipru, te-ai mutat în Grecia pentru 5 ani, apoi ți-ai luat diploma de masterat în producția de muzică în Marea Britanie. Acum locuiești în LA. Patru culturi diferite. Ce au în comun? Ce unește oamenii?

Citește și:

Ceea ce mi sa părut intrigant de interesant, observând diferențele culturale în modurile de viață și mentalitățile din întreaga lume, este că ceea ce ne unește în mod esențial este nevoia de bază de iubire și acceptare. Poate că am putea să încercăm să ne dăruim două lucruri unuia cluila și să vedem ce se întâmplă ...

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.