Setari Cookie-uri

Daniela Lucia Nistor: 'Permite-i energiei feminine să te conducă și să te inspire'

Daniela Lucia Nistor este una dintre cele mai frumoase ambasadoare - la propriu și la figurat - pe care România le are în lume.

Mesager spiritual, terapeut, scriitor, speaker, Daniela Lucia își folosește darurile pentru a susține oameni din întreaga lume în călătoria lor de suflet și de viață. Ceea ce face și pentru tine în acest interviu.

Daniela Lucia Nistor

Ce înseamnă pentru tine feminitatea?

Feminitatea este legată de o energie mai jucăușă, mai sensibilă care este maleabilă și creativă, care hrănește și aduce acceptare și vindecare. Este, de asemenea, un izvor de culoare, dans, arome, emoții și dăruire.

Ce le recomanzi cititoarelor noastre pentru a-și cultivă feminitatea?

Exercițiul pe care-l propun cu drag cititoarelor este să simtă cu sufletul, să se conecteze, fiind împământate și prezente în corp în starea de observator, la natură, la muzică, la oameni. Să lase fluxul personal feminin-amprenta lor proprie - să circule liber în Univers și să se întoarcă îmbogățit la ele.

Citește și:

Cum ne susține conectarea la energia noastră feminină în identificarea și îndeplinirea misiunii noastre de viață?

Energia feminină este un atribut important al personalității noastre, ca femei, și un atu important care ne permite să ne creștem frecvența proprie și să ne manifestăm viața într-un mod creativ, liber și inspirat. Atunci când lăsăm energia feminină să ne conducă și să ne inspire, suntem pe drumul nostru, conectate la misiunea vieții noastre și la resursele necesare de credință, curaj, forță interioară și deschidere pentru a ne împlini destinul cu bucurie și ușurință.

Un titlu al unui bestseller spune că femeile sunt de pe Venus și bărbații de pe Marte. Cum vezi tu această idee dar și antagonismul cultivat de mass-media dintre bărbați și femei?

Citește și:

Eu cred că această carte aduce niște resurse importante de știut și folosit despre diferențele de percepție și ordinea diferită a nevoilor femeilor față de bărbați. Orice antagonism poate fi periculos deoarece deconectează și creează sciziune și competiție. Fiecare om este o îmbinare optimă personalizată între energiile feminine și masculine. Cu cât suntem mai unificați în interior cu atât putem trăi în pace și armonie cu noi înșine, cu partenerul nostru și cu lumea în care trăim.

Daniela Lucia Nistor

Multe femei stau în relații de cuplu disfuncționale din diverse motive. Uneori din teamă de singurătate, alteori din speranța că bărbatul se va schimba. Cum se poate pregăti o femeie pentru a atrage partenerul potrivit pentru ea?

Este adevărat că multe femei pot rămîne blocate într-un cuplu dizarmonios mult timp după încheierea lecțiilor de viață și conștientizarea la un anumit nivel că nu se mai poate schimba nimic. Am trăit personal această situație și cred că uneori aspectul matern din noi refuză să renunțe să accepte adevărul crezînd că iubirea și răbdarea vor schimbă personalitatea bărbatului și îl vor ajută să meargă în terapie și să recalibreze relația. Este extrem de important să știm exact ca femei cine suntem, ce vrem, ce e important pentru noi, cât putem duce și ce merită să ducem, în conformitate cu valorile noastre. În a două etapă e important să comunicăm sincer dorințele, nevoile și valorile noastre asigurându-ne că și partenerul este sincer cu noi, că privim în aceeași direcție și avem viziuni comune de viață. Cultivarea stării de uniune între partea noastră feminină și cea masculină activează adevărul propriu și stârnesc respectul și aprecierea bărbaților, ajutându-ne să atragem un partener armonios și compatibil cu noi.

Citește și:

Pe coperta spate a bestsellerului ”The Spirit of Success” al cărui co-autoare ești scrie așa: ”Succesul nu este o dorință și nici măcar un vis. Succesul este destinul tău.” Ce înseamnă succesul pentru tine? Cum se redefineșe succesul în paradigma Noului Pământ?

Pentru mine, succesul este legat de bucurie – aceea stare de împlinire în care îți oferi darul tău de suflet celorlalți cum știi și poți tu mai bine. De asemenea, e legat de creativitate și colaborare cu ceilalți, de inspirația și speranța pe care o aduc în lume prin căile mele de manifestare: scris, vindecare, transmitere a informațiilor într-un mod care aduce transformare, motivație și reconectare la lumina și adevărul propriu pentru femei. În paradigma Noul Pământ succesul ne ajută să fim prezenți adevăratelor noastre nevoi de manifestare în timp ce colaborăm cu ceilalți la o crearea unei lumi în care integrăm împreună valențele și valorile de respect, integritate, pace, vindecare și armonie pentru tot ceea ce există pe planetă.

Citește și:

Daniela Lucia Nistor

Te rog să îmi povesteșți ce se va întâmpla la workshopul din 10 noiembrie.

Workshop-ul din 10 Noiembrie este menit să ne reconecteze cu feminitatea noastră într-un mod sacru, ajutându-ne să ne redescoperim și să activăm darurile nostre de suflet. Vom lucra pentru vindecarea percepțiilor și a programelor eronate de victimizare și conflict interior. Ne vom conecta la esența noastră divină, la energiile feminine ale constelației Pleiadelor, la energia Mamei Divine și la darurile de vindecare ale Mariei Magdalena. De asemnea vom aborda și afla soluții simple și naturale la problemele zilnice precum stres, alimentație, hormoni și cum să ne păstrăm starea proprie de armonie la toate nivelele.

Înscrieri și informații suplimentare, prin pe e-mail- claudia.manea@gmail.com și mesajulluminiiro@gmail.com sau telefonic -0723892668 (Claudia).

Citește și:

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.