Setari Cookie-uri

Amintește-ți darul tău divin și celest, sămânța pe care ai venit să o înflorești în existența ta

Se spune despre România că este un pământ sacru, iar despre oamenii de aici, că sunt hărăziți. De alfel, Nașterea noastră într-un anumit loc nu este deloc întâmplătoare.

Am continuat dialogul despre feminitate cu Lucia Daniela Nistor, mesager spiritual, terapeut, autor, speaker și am aflat prin ea care este mesajul Divinității pentru femeile din România.

Lucia Daniela Nistor

Care crezi că este cea mai mare putere a unei femei?

Puterea de a se dărui, oferind din darurile ei de suflet: un zâmbet, o mângâiere, o alinare, o vorbă bună, o rugăciune, o cochetărie. Toate acestea oferite mereu cu dărnicie familiei, prietenilor, casei, divinității și vieții. O putere însă și mai mare poate fi aceea a jertfei pentru ceilalți, inspirându-i și susținându-i cu prețul energiei, bucuriei și, uneori, al propriilor vise.

Cum își dă seama o femeie dacă are un surplus de energie masculină și cum poate echilibra balanța interioară?

Ca suflete, noi venim pe Pământ să experimentăm anumite lucruri și să ne bucurăm de anumite lecții , calități și situații. Corpul nostru este ales anume de noi pentru a servi acestor scopuri. Unele femei pot avea mai multă energie masculină și asta face parte din șarmul lor iar personalitatea lor le susține să manifeste într-un mod mai direct. Alte femei își pot însă modifica personalitatea devenind mai masculine pentru a se simți mai în siguranță sau mai puternice și atunci ies oarecum din programul lor original divin pe care l-au alterat.

Citește și:

Balanța se poate echilibra prin conștientizare, punându-ți următoarele întrebări:

Cine sunt eu cu adevărat?

Cum mă simt în corpul meu de femeie?

Cum mă simt în esența mea de femeie ?

Un exercițiu bun de armonizare este conectarea la partea feminină în inimă, rugând-o să ne ajute să ne vindecăm cu ea și conectarea la partea masculină în inimă, rugând-o să ne ajute să ne vindecăm cu ea. Putem cere un simbol al lor în fiecare palmă, rugând aceste simboluri și energiile lor să urce în noi și să se întâlnească în inima, de unde le putem respira și lasă să circule prin fluxul energetic și sanguin peste tot în corp.

Femeile sunt mai conectate cu intuiția și cu propriile emoții, mai deschise spre spiritualitate. Care este misiunea noastră față de bărbați? Cum îi putem susține pe bărbații din jurul nostru în procesul de deschidere (spre exprimarea emoțiilor, spre spiritualitate)?

Citește și:

Este adevărat că femeile sunt, în general, mai deschise și mai intuitive dar există din ce în ce mai mulți bărbați deschiși spre spiritualitate, care își exprimă foarte frumos darurile în lume. Bărbații au fost, ca și noi, crescuți și formați de către o femeie–mama. Cu blândețe și înțelepciune, la momentul potrivit, pe un ton adecvat, putem împărtăși detalii despre noi și aspirațiile noastre creeând o invitație care să îi susțină să își deschidă sufletul, să se cunoască pe ei înșiși și să ne ajute să îi înțelegem cu adevărat. La nivel primordial oamenii nu sunt foarte diferiți. Cu toții avem aceleași nevoi de siguranță, iubire, împlinire, comunicare și conectare la divinul interior, Divin și Univers. Bucuria, pacea, iubirea sunt emoții și frecvențe cu un impact minunat de transformare, pe care le putem iniția și transmite în mod conștient acasă, la serviciu și peste tot în lume.

Citește și:

Lucia Daniela Nistor

Care este rolul femeii în procesul de ascensiune?

Să își ia puterea înapoi, acceptându-și rolul de egală a bărbatului armonizând și echilibrând astfel energiile de pe planetă. Această reinstaurare a femeii pe locul ei cel adevărat îl poate ajuta pe bărbat să se relaxeze și să îi ofere femeii respectul și susținerea de care are nevoie în manifestarea ei optimă ca femeie la toate nivelele. Din punctul meu de vedere ascensiunea este o stare aflată la o frecvență mai înalta la care avem acces doar cînd suntem în pace și armonie cu noi înșine.

Ce mesaj de la Divinitate ai pentru femeile din România?

Mesajul de la Divinitate pentru femeile de aici este: Amintește-ți darul tău divin și celest, sămânța pe care ai venit să o înflorești în existența ta. Împletește armonios moștenirea genetică cu aceste daruri pentru a creea Raiul pe Pământ - Raiul tău, viața pe care sufletul tău te inspiră să o creezi. Pămîntul României te susține. Reconectează-te la rădăcinile lui. Energiile Mamei Divine și cele Divine feminine sunt cu tine bucurose să conlucreze în mod miraculos la împlinirea ta ca femeie aici și acum în ușurință și grație divină.

Citește și:

Daniela Lucia Nistor te așteaptă la un workshop de reconectare cu esența ta divină în București, pe data de 10 noiembrie. Te vei reconecta cu feminitatea ta într-un mod sacru, îți vei redescoperi și activa darurile tale de suflet. Împreună cu Daniela Lucia, vei lucra pentru vindecarea percepțiilor și a programelor eronate de victimizare și conflict interior, te vei conecta la esența ta divină, la energiile feminine ale constelației Pleiadelor, la energia Mamei Divine și la darurile de vindecare ale Mariei Magdalena.

Pentru înscrieri și informații suplimentare, trimite un e-mail la claudia.manea@gmail.com sau mesajulluminiiro@gmail.com.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.