Setari Cookie-uri

Edward Sanda: Când am o zi mai proastă, sunt propriul psiholog

Curioasă să aflu mai multe despre cel care a intrat în inimile atâtor doamne și domnișoare, am pregătit o serie de întrebări, mai mult sau mai puțin îndrăznețe, și l-am rugat pe tânărul artist să îmi răspundă. Eu curioasă, el un finuț, Edward Sanda mi-a răspuns la toate curiozitățile fără să pară deranjat de ceva. Hai să vezi ce mi-a răspuns!

Edward Sanda

Mă bucur să te cunosc, Edward! Te felicit pentru reușitele pe plan profesional și îți doresc ca 2019 să fie cu mult mai bun decât ți s-a arătat 2018. Cum ți-ai început ziua?

Cu bună dispoziție! Mi-am făcut un fresh de banane, m-am îmbrăcat și am plecat la studio.

Spune-mi, te rog, cum se simte succesul la 20 de ani? Ce înseamnă acest succes pentru tine și ce faci cu atâta?

Cred că tot acest succes pe care îl am acum este rezultatul muncii mele pe care o depun de mulți ani. Am visat în fiecare zi, încă din copilărie, că voi ajunge să trăiesc din muzică. Este un sentiment extrem de special să îți auzi piesa la radio aproape în fiecare zi, să te oprească oamenii pe stradă să îti ceară o poză sau un autograf. Parcă uneori nu-mi vine să cred ceea ce trăiesc, însă toate aceste lucruri le iau ca pe o răsplată a muncii mele și mă simt împlinit când oamenii rezonează cu muzica pe care o compun sau o cânt!

Citește și:

Găsești ceva greu în meseria pe care ai ales-o?

Deloc! Atunci când iubești la maxim ceea ce faci, totul devine usor și parcă lucrurile vin natural, de la sine.

Care este titlul pe care ai vrea să îl vezi pe prima pagină de ziar legat de tine?

“Edward Sanda a reușit să aducă zâmbete pe fața oamenilor prin muzica lui.”

Edward Sanda

“Cel mai frumos și cu cea mai cea mai frumoasă voce din lume. Te iubesc și te admir mult, abea aștept să te întâlnesc într-o zi.”. Îți dau „bătăi mari de cap” domnișoarele îndrăznețe care nu se sfiesc să își exprime sentimentele și dorințele față de tine?

Dimpotrivă, astfel de mesaje nu pot decât să mă bucure și să mă facă să mă simt apreciat.

Dar până acum, care a fost cel mai îndrăzneț gest făcut de vreo fană?

Citește și:

M-a întrebat dacă vreau să mă căsătoresc cu ea!

Umblă vorba că 2019 te-a prins fără o parteneră, așa că îndrăznesc să te întreb, noi fiind o comunitate de femei, ce te atrage la o femeie? Să nu uităm că dragoste la prima vedere înseamnă, în primul rând, un chip frumos.

Recunosc că în primă fază mă atrage exteriorul, însă nu îndeajuns încât să mă țină alături de persoana respectivă dacă nu are și calități care țin de caracterul său. După ce cunosc persoana respectivă, trag niște concluzii și decid dacă merită să mergem mai departe sau nu. Caracterul contează foarte mult pentru mine, în special sinceritatea.

Preferi o tânără de aceeași vârstă cu tine sau o tânără cu ceva mai multă experiență?

Citește și:

Nu mă ghidez după astfel de lucruri. Dacă există respect, înțelegere și iubire nu cred că mai contează vârsta.

Până la 20 de ani, după o relație care a durat trei ani de zile, ce ai învățat despre relații și despre iubire?

Am învățat că nu orice persoană îți merită respectul, afecțiunea și mai ales iubirea. Fosta relație pot să spun că m-a maturizat și de acum știu mai bine să aleg persoana potrivită pentru mine. Iubirea cred că este cel mai frumos sentiment de pe pământ, dar dacă doar o oferi și nu o primești la schimb, îți pierzi doar timpul.

Ce nu ai trăit până acum alături de o prezență feminină și visezi să trăiești?

Aș vrea să merg într-o vacanță exotică undeva departe, alături de femeia iubită și să scriem amintiri!

Citește și:

Edward Sanda

Lăsând dragostea (sufletul) deoparte, în viața mai sunt și alte aspecte de care trebuie să ne îngrijim, cum ar fi mintea și trupul. Cât timp aloci fiecăruia și ce faci ca să le menții sănătoase?

Încerc pe cât posibil să îmi mențin mintea cât mai pozitivă indiferent de ce s-ar întampla. Când am o zi mai proastă, sunt propriul psiholog și mă autoîncurajez. La sală nu am mai mers în ultima vreme, dar vreau să încep să merg din nou pentru că sportul e foarte important atât pentru fizic cât și pentru psihic. Iar în anotimpurile calde joc tenis de câmp destul de des.

Cum îți petreci zilele în care nu ai concerte, nu ești invitat la emisiuni sau evenimente și nici nu te afli în studio? Cum îți petreci zilele în care ești un om ca noi toți, cu pasiuni, planuri și dorințe.

Citește și:

Îmi place să mă uit la filme, în special la cele de comedie, stau cu sora mea mai mică, merg la shopping și joc Fifa cu prietenii de la studio.

Cum era Edward Gabriel Sanda la 14 ani și cum este Edward Sanda la 21 de ani?

La 14 ani Edward era un tânăr care avea visuri foarte mari, iar Edward de la 21 de ani este un tânăr care își trăieste visul!

Și cum este Edward Sanda de azi care privește la 2019?

De la an la an vreau să îmi demonstrez că pot și mai mult, sunt mai încrezător în ceea ce fac, îmi doresc să colaborez cu cât mai mulți artiști. Anul acesta vreau să compun mai mult, atât pentru mine, cât și pentru alții. Faptul că prima piesă compusă de mine, În palma ta (feat. Ioana Ignat) se bucură de succes și este în topuri, pe primele locuri, mă încurajează și mă face să petrec și mai mult timp în studio.

Citește și:

sursa foto: nick stavre

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.