Setari Cookie-uri

Unde există iubire se întâmplă miracole

Ne folosim energia creatoare zilnic, de multe ori inconștient. De ce nu am folosi-o în mod conștient, în folosul iubirii pentru a crea o viață frumoasă?

Marianne Williamson, cunoscuta autoare de cărți bestseller și consiliera spirituală a nu mai puțin celebrei Oprah Winfrey, candidează la președinția Statelor Unite ale Americii. In discursul pe care l-a ținut în cadrul Conscious Life Expo 2019 la care am participat și noi, Marianne a explicat motivația acestei decizii printr-un discurs care a ridicat sala în picioarede câteva ori și cu care ai fi rezonat și tu.

Fiecare dintre noi joacă mai multe roluri într-o viață fie că suntem conștiente de asta fie că nu.

Trăim diverse experiențe în calitate de fiice, mame, surori, iubite. In funcție de profesia pe care ne-o alegem, de țara de naștem sau în care alegem să trăim. ”Vrem sau nu vrem, fiecare dintre noi este cetățean,” a spus Marianne Williamson. ”A alege să nu votezi sau să nu te implici în politică înseamnă a face politică.”

Citește și:

Nu doar în America ci în întreaga lume, oamenii s-au săturat să trăiască divizați, în frică și în ură. Fiecare dintre noi își dorește să revină la starea de armonie și colaborare, de adevăr și onestitate, în care construim și creștem împreună în loc să ne gândim la cine trece linia de sosire primul.

”A ignora ceva nu înseamnă că acel ceva nu există. Iar a sta de-o parte nu rezolvă situația,” a mai spus autoarea, lucru care se aplică în orice aspect al vieții noastre.

Ne folosim energia creatoare zilnic, de multe ori inconștient. De ce nu am folosi-o în mod conștient, în folosul iubirii pentru a crea o viață frumoasă? Da, putem sta în bula noastră roz, pretinzând că ne e bine, însă trăim într-un univers participativ în care totul este interconectat. Tu ești eu iar eu sunt tu...

Citește și:

Chiar dacă nu ne dorim să devenim președinți, ne putem exercita dreptul la vot. Ne putem implica în comunitatea în care trăim. Și, ceea ce este mai important, putem începe cu noi însene.

”Dedică-ți ziua în mod conștient pentru a fi persoana care dorești să fii, pentru a-i ajutsa pe ceilalți. Vorbește cu tine, roagă-te, pune întrebări, meditează, ia decizii în mod conștient,” a spus Marianne. ”Intreabă-te ce este bine și ce impact va avea decizia ta asupra celorlalți. Fii un instrument al iubirii în relația ta cu ceilalți.”

Și mai ales nu uita că acolo unde există iubire se întâmplă miracole.

Featured foto by s_bukley via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.