Setari Cookie-uri

Cinci moduri pentru a folosi tehnologia în folosul tău

PeYouTube și Facebook găsești nu doar tuturiale de makeup sau postări în care influencerii vorbesc despre vrute și nevrut dar și o mulțime de filme și documentare despre diverse aspecte ale spiritualității precum și muzică specială pentru a-ți ridica vibrația. 

Faptul că trăim în această epocă este o binecuvântare. Nicicând nu am avut la îndemână atâtea instrumente pentru a ne conecta unii cu ceilalți și a ne lărgi cunoașterea de orice fel, inclusiv cea spirituală. Iată cinci moduri pentru a folosi tehnologia modernă în folosul tău.

1. Utilizează social media cu înțelepciune pentru a te conecta cu oameni similari

Multe voci afirmă că social media sunt ceva negativ în viața noastră. Dar la fel este orice altă formă de exces. Atunci când tu stăpânești social media în loc să le permiți să te devoreze, ai parte dee niște lucruri incredibile. Iar partea cea mai bună este faptul că reușești să te conectezi cu oameni asemănători, cu valori și pasiuni comune. Poți utliza social media pentru a găsi acele grupuri de spiritualitate cu care rezonezi.

Citește și:

2. Folosește Youtube pentru a-ți lărgi cunoașterea.

PeYouTube și Facebook găsești nu doar tuturiale de makeup sau postări în care influencerii vorbesc despre vrute și nevrut dar și o mulțime de filme și documentare despre diverse aspecte ale spiritualității precum și muzică specială pentru a-ți ridica vibrația.

3. Folosește-te de anumite aplicațiile pentru a-ți spori capacitatea de atenție

In mod sigur ai tot citit despre mindfulness. Acesta este un termen prin care cei care îl folosesc se referă la acțiunea de a-ți elibera mintea de gânduri și a deveni prezentă în aici și acum. Există aplicații pe care le poți utiliza pentru a te ajuta să atingi această stare.

4. Bucură-te de înțelepciunea din cărți

Chiar dacă nu ai timp să ajungi la librărie, poți să îți comanzi volumele preferate din magazinele online. Iar dacă stăpânești limba engleză suficient de bine, nu este nevoie să aștepți traducerea în limba română. Pe Amazon poți găsi adesea cărți extraordinare la un preț de un dolar pe care le poți cumpăra în format elecronic. A citi o carte folosind o tabletă este o experiență la fel de plăcută ca a o citi în format tipărit.

Citește și:

5. Ascultă podcast-uri.

Podcasturile sunt la mare modă în America și încep să prindă și în România. Pe iTunes vei găsi o mulțime de podcast-uri despre sănătate, nutriție, știință și chiar spiritualitate. Este imposibil să nu existe măcar unul care să nu fie pe gustul tău.

Featured foto by Syda Productions via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.