Setari Cookie-uri

Cinci lecții de viață de la înțelepții lumii

Suntem cu totii energie care vibreaza pe frecvențe diferite, parte din aceeași conștiință.

Indiferent de locul în care s-au născut, de perioada în care au trăit sau de tărâmul pe care și-au dus existența, înțelepții lumii împărtășesc o viziune comună atunci când vine vorba de viață și de Univers. Iată cinci lecții despre existență de la înțelepții lumii.

1. Totul este așa cum ar trebui să fie

Pentru unii oameni acest gând poate fi greu de digerat însă înțelepții văd lumea cu ochi diferiți. Ei privesc viața la o scară largă și nu la nivel individual, având o perspectivă mai amplă asupra realității. Conștientizează că totul face parte dintr-un plan mai mare care este imposibil de cuprins de către ochii minții.

2. Mintea noastră vede realitatea inversată

Conform unor înțelpți, nu vedem realitatea... reală. De fapt, nu o putem vedea pentru că suntem limitați de capacitatea minții noastre umane. Ceea ce vedem în afara noastră este de fapt o proiecție a ceva care este în propriul nostru psihic.

Citește și:

3. Nu cunoști cu adevărat pe nimeni

Pentru că vedem realitatea inversă și proiectăm lumea noastră interioară în exterior, nu putem cunoaște cu adevărat alți oameni.

Ceea ce vedem este doar ideea pe care o avem despre alți oameni, o idee care este o proiecție a unui aspect, a unui arhetip existent în propriul nostru psihic.

Prin urmare, ceea ce știi sau crezi că este cineva are mai puțin de-a face cu cine este cu adevărat acea persoană ci mai mult cu cine ești tu cu adevărat.

4. Nu există separare

Când te uiți la ceilalți vezi, de fapt, diverse aspecte ale tale. De aceea tot ceea ce vezi în jurul tău, întreaga lume, e parte din tine.

Suntem cu totii energie care vibreaza pe frecvențe diferite, parte din aceeași conștiință.

5. Realitatea este un vis

Ințelepții spun că viața este un vis pe care îl visăm împreună, la nivel colectiv și individual. Ei cred că strămoșii noștri au visat realitatea în care ne-am născut, legile și structurile acesteia.

Citește și:

Cultura, regulile societății, invențiile, arta, totul a fost visat cândva iar noi suntem acum în visul lor. Realitatea noastră este creată de conștiință. Suntem cu toții parte din această conștiință. Cu toate acestea, puțini oameni își dau seama că visează.

Featured foto by Oleg Znamenskiy via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.