Setari Cookie-uri

Cinci motive pentru care un life-coach te poate ajuta mai mult decât o carte

Iată cinci motive pentru care un life-coach te poate ajuta mai mult decât o carte.

Pe drumul nostru spre cea ma bună versiune a noastră, alegem diverse metode și mijloace pentru a ne atinge scopul. Investim timp și apoi constatăm că viața noastră nu s-a schimbat prea mult. Și asta pentru că oricât de mult am citi, nu oricine poate răzbi de unul singur. Iată cinci motive pentru care un life-coach te poate ajuta mai mult decât o carte.

1. Un life-coach te va face să iei măsuri

Toate informațiile de care avem nevoie se găsesc, gratuită, pe internet și cu toate acestea oamenii încă se luptă să trăiască vieți fericite, sănătoase și împlinite. Și asta pentru că a știi nu echivalează cu a acționa.

Poși citi toate cărțile din lume și participa la toate cursurile de dezvoltare prsonală însă viața ta nu se va schimba dacă nu vei pune în aplicare învățăturile respective.

Citește și:

Dacă nu poți trece la acțiune de una singură, un life-coach te poate ajuta să ieși din această buclă nesfârșită.

2. Un life-coach îți va oferi informațiile de care ai nevoie

Un life-coach te va ajuta să acționezi dar îți va oferi informațiile corecte și exacte de care ai nevoie în situația ta. Astfel, vei economisi timp și energie.

De asemenea, te va ajuta să afli ce anume funcționează pentru tine și te va ajuta să îți simplifici viața. Va evalua situația ta, îți va arăta unde este nucleul problemei. și va oferi informațiile de care ai nevoie.

3. Un life-coach va un program potrivit pentru tine

Cărțile reprezintă o resursă extraordinară însă suntem oameni diferiți cu situații de viață diferite. Fiecare persoană are nevoie de o abordare personalizată a problemei sale specifice. Un life-coach va face exact asta.

Citește și:

4. Un antrenor te ajută să fii responsabilă

Chiar și atunci când au informația și soluția personalizată, oamenii nu obțin rezultate pentru că nu sunt discplinați și nu se țin de treabă.

Un life-coach te ajută să tratezi situația cu responsabilitate pentru că știe caă fără seriozitate și perseverență nu poți avea succes.

5. Un antrenor de viață poate fi cel mai bun prieten al tău în călătoria ta.

Un life-coach poate fi cel mai bun prieten al tău în călătoria ta de transformare pozitivă. Cel mai probabil, știe din proprie exeperiență cât de greu este să treci ce unul singur printr-un astfel de proces. Cunoaște importanța unui prieten de nădejde în astfel de momente.

Featured foto by Photographee.eu via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.