Setari Cookie-uri

Trei motive pentru care să lucrezi cu un life coach care oferă servicii onlline

Un coach online îți va arăta pașii pe care îi ai de făcut și îți va da instrucțiuni însă restul va fi meritul tău. Acest lucru îți sporește încrederea în propria persoană și dă rezultate pe termen lung.

Life Coaching este una din acele profesii cu un nume interesant pe care nimeni nu-l înțelege de fapt. Ce este de fapt, un ”antrenor de viață” și ce anume face el?

Un life coach este un profesionist care te ajută să îți găsești drumul către viața pe care visezi să o trăiești. Sună minunat, nu-i așa? Dar cum face asta? Pur și simplu începe prin a te ajuta să ai o viziunea clară asupra locului în care te afli în viața ta și să observi obstacolele care te împiedică să îți atingi obiectivele. Pasul următor este crearea unui plan de acțiune care să te ajute să elimi aceste obstacole.

Chiar dacă s-a împământenit ideea sesiunilor de coaching față în față, poți obține rezultate la fel de bune și apelând la coaching online. Vesticii preferă de altfel acest tip de coaching. Iată de ce.

Citește și:

1. Life Coach-ul este ușor accesibil și disponibil.

Intr-o întâlnire unu la unu, timpul pe care îl ai la dispoziție este limitat. Unde mai pui că trebuie să programați și întâlniri. Intr-un program online ai libertatea de a te întâlni cu coach-ul tău oriunde ai fi câtă vreme ai acces la Internet.

Majoritatea celor care oferă un asfel de serviciu te vor încuraja să îi contactezi ori de câte ori ai nevoie și îți vor da sfaturi în timp real.

2. Vei fi mai stăpână pe tine

Probabil unul dintre cele mai mari motive pentru care coaching-ul online este mai bun decât cel față în față este faptul că nu ajungi să depinzi de coach-ul tău, în lipsa căruia poși ajunge să te simți neputincioasă.

Un coach online îți va arăta pașii pe care îi ai de făcut și îți va da instrucțiuni însă restul va fi meritul tău. Acest lucru îți sporește încrederea în propria persoană și dă rezultate pe termen lung.

Citește și:

3. Este mai ușor să găsești un life coach

Să găsești un life coach care se află aproape de casă sau de serviciu poate fi dificil. Insă în mediul online poți găsi un Life Coach chiar dacă ești pe o insulă pustie. Ai nevoie doar de un telefon sau laptop și de acces la Internet.

Featured foto by fizkes via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.