Setari Cookie-uri

Indiferent de situație, onorează-te pe tine

Data viitoare când ai de luat o decizie, întrebă-te dacă te onorează sau nu.

În fiecare zi suntem puse în situația de a alege. Uneori, alegerile sunt ușoare. Ne place culoarea roșie așa că vom cumpăra o rochie roșie și nu una albastră. Deseori însă, alegerile pot fi complicate. Iar mintea ne dă întotdeauna argumente pro și contra. Există însă o cale care te va ajuta să faci cea mai bună alegere nu doar pentru tine dar și cei din jurul tău.

Să spunem că iubitul tău dorește să mergeți într-un loc și, din varii motive, tu nu simți să faci asta. Poate că nu te simți tocmai în formă, nu ești atrasă de locul sau persoanele pe care urmează să le vezi. Însă, de dragul lui sau din dorința de evita o discuție, accepți să îi faci pe plac.

Timpul petrecut împreună este departe de a fi o plăcere și nu te poți bucura deloc. Îți este greu să fii zâmbitoare și comunicativă. Și culmea, deși ai avut o intenție pozitivă, sfârșiți amândoi prin a fi frustrați și supărați.

Citește și:

Atunci când nu ne onorăm pe noi înșine și nevoile noastre, sufletul nostru se zbate ca o pasăre în colivie. Trupul nostru se revoltă și refuză să ne mai asculte. Este greu să rămânem în armonie și să fim o prezență agreabilă. Nemulțumirea față de noi înșine se aude ca un zgomot de fundal care bruiază orice melodie, oricât ar fi de frumoasă.

La nivel subtil, cel de lângă tine simte că ceva e în neregulă și nu înțelege ce anume, mai ales dacă vrei să pozezi în iubita perfectă care nu spune nu niciodată.

Insă atunci când te onorezi pe tine și nevoile tale, rămâi într-o stare de armonie interioară care se reflectă în armonia din exterior. Te simți stăpână pe tine și pe viața ta pentru că știi ce anume este important pentru tine. Iți dai șansa să renunți la rolul de victimă iar celui de lângă tine, la rolul de călau. Abia atunci aveți ocazia de a interacționa de pe picior de egalitate și crea o legătură solidă și autentică între inimile voastre.

Citește și:

Data viitoare când ai de luat o decizie, întrebă-te dacă te onorează sau nu.

Featured foto by nd3000 via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.