Setari Cookie-uri

Simte-te frumoasă așa cum ești!

RawYou - campania artistei fotograf Alina Botică despre frumusețea autentică a femeii, fără machiaj și outfit-uri sclipitoare

comunicat de presa

85% din populația globului este afectată de consecințele unei stime de sine scăzute. Relația dintre stima de sine și depresia cronică este una de necontestat. O stimă de sine scăzută este și unul dintre factorii care determină femeile să rămână în relații în care sunt agresate sau abuzate.

Calitatea vieții și a relațiilor fiecăreia dintre noi este determinată de imaginea de sine. Și din păcate multe dintre noi suntem formate încă de mici să ne evaluăm defectele și să ne ignorăm lucrurile bune și frumoase care ne definesc. Iar asta determină o serie întreagă de provocări pe tot parcursul evoluției noastre, la fiecare nouă etapă de viață.

RawYou este cel mai nou proiect fotografic lansat de Alina Botică în studioul său de fotografie, prin care artista își propune să surprindă esența femeilor într-o formă cât mai naturală, cu un machiaj minimal sau chiar inexistent, îmbrăcate în piese vestimentare cât mai simple și discrete.

Citește și:

Campania RawYou se adresează femeilor care doresc să își redescopere frumusețea autentică, să își accepte imperfecțiunile și să se reconecteze la feminitatea lor naturală, simplă și seducătoare.

Obiectivul principal al acestei campanii este conștientizarea de către femei, și nu numai, a faptului că frumusețea feminină nu este legată de măsuri sau trăsături fizice perfecte și că fiecare femeie ar trebui să dezvolte o relație de apreciere și iubire faţă de corpul ei.

Ce se întâmplă în cadrul acestei campanii? Sesiuni foto fără filtru, fără machiaj și fără culori, care să sublinieze frumusețea adevărată, care luminează din interior spre exterior, care radiază prin toți porii și care captivează. Se foloseşte alb negru pentru că este reprezentativ contrastul dintre lumini și umbre, respectiv calități și imperfecțiuni.

Citește și:

Campaniei i se vor alătura câteva dintre femeile pe care le știi și le iubești. Fie că sunt bloggeri sau lideri de opinie, ele sprijină #rawyou și importanța unei relații bazate pe respect, iubire și apreciere cu noi înșine. Această campanie din dorința de a adresa o nevoie socială care trece dincolo de fotografie.

Inițiatoarea campaniei RawYou, artista fotograf Alina Botică militează, prin arta sa, pentru integrarea unei percepții sănătoase a conceptului de frumusețe feminină atât în societatea actuală, cât și în rândul viitoarelor generații.

“Te-ai gândit vreodată cum arată sufletul tău? Știu, poate sună ciudat, dar ne evaluăm zilnic corpul și mă gândeam zilele astea dacă petrecem la fel de mult timp în căutarea celor mai frumoase trăiri sau celor mai colorate sentimente.”, spune Alina Botică.

Citește și:

Acest demers fotografic este cea mai nouă idee a Alinei Botică de a sprijini femeile, prin intermediul fotografiei, să se vadă frumoase așa cum sunt ele și se lase văzute de cei din jur în toată feminintatea și vulnerabilitatea lor.

Mai multe informații, precum și pozele din Campania RawYou se găsesc aici: https://alinabotica.ro/rawyou/.

Rezervările pentru ședințele foto se pot face la adresa de e-mail: alina@alinabotica.ro

Alina Botică, fotograf de portret din București, este specializată în fotografia de beauty, glamour, boudoir, maternitate, sesiuni foto mamă și fiica, fotografii de brand personal și portret business.

Proiectele sale fotografice se adresează preponderent femeilor. Are o experiență de peste 7 ani în fotografie și reușește să surprindă frumusețea din fiecare persoană pe care o întâlnește în fața camerei sale.

Citește și:

Fotografiile Alinei Botică ajută femeile să-și regăsească frumusețea si feminitatea indiferent de vârstă sau de conformația fizică și le oferă acestora încredere în ele, curaj și putere.

Deoarece crede foarte mult în efectele imaginilor surprinse de ea și în mesajul transmis de acestea, Alina Botică a avut în anul 2017 și prima expoziție personal de fotografie portret, intitulată ”Vârstele frumuseții”.

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.