Setari Cookie-uri

Nouă citate extraordinare de la Robin Williams

Robin Williams a fost unul dintre puținii actori care a pus atâta inimă,  suflet și umanitate în filmele sale încât oamenii au devenit un pic mai buni doar urmărindu-l.

Filosofia lui era jocul. Jocul brut. Joacă-te cu orice și cu toată lumea până la nebunie. Totuși, ceea ce a fost cu adevărat unic la el a constat în abilitatea de a-și folosi inima curată pentru a ne învăța ce înseamnă cu adevărat să fii om.

El ne-a învățat cum să găsim din nou copilul interior. Cum să iubim sincer. Cum să rămânem oameni în ciuda nebuniei din jurul nostru. Cu să ne facem viața cu adevărat remarcabilă. Iată nouă citate memorabile de la îndrăgitul actor american care ne-a adus zâmbetul pe buze de atâtea ori.

1. „Ți se oferă o mică scânteie de nebunie. Nu trebuie să o pierzi ”

2. „Ceea ce este corect este ceea rămâne si dacă faci totul greșit”

3. „Indiferent de ce îți spun oamenii, cuvintele și ideile pot schimba lumea”

Citește și:

4. „Carpe Diem. Profită de ziua aceasta. Fă-ți viața extraordinară.”

5. „Lumea este deschisă la joc. Poți glumi pe seama oricui și a orice într-un mod minunat.”

6. „Crezi că ar fi bine să continui să lucrezi, altfel oamenii vor uita. Și asta este periculos. Și atunci îți dai seama, că, de fapt, dacă faci o pauză, oamenii ar putea deveni mai interesați de tine ”

Citește și:

7. „Am crezut că cel mai rău lucru din viață este să sfârșesc singur. Nu este așa. Cel mai rău lucru din viață este să fii cu oameni care te fac să te simți singur ”

8 „Este un sentiment minunat când tatăl tău devine nu un Dumnezeu, ci un bărbat pentru tine. Când coboară de pe piedestal și vezi că este un om cu slăbiciuni. Și îl iubești ca pe o ființă reală, nu ca pe o imagine.”

9. Știi ce este muzica? Micul memento al lui Dumnezeu că în Univers există și altceva în afară de noi. O conexiune armonică între toate ființele vii, de pretutindeni, chiar și între stele. ”

10. „Dar numai în visele lor oamenii pot fi cu adevărat liberi. A fost întotdeauna așa și mereu va fi astfel.”

Featured foto by KellyNelson via Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.