Peste 1.000 de ore de terapie pentru copiii din centrele Autism Voice

Peste 1.000 de ore de terapie pentru copiii din centrele Autism Voice
Kudika
8 Octombrie 2019

Suma de 21.000 de euro a fost colectată de către organizatori Fondurile vor fi utilizate pentru terapii și pentru programele de susținere a copiilor și părinților

comunicat de presa

Autism Voice, asociația care sprijină copiii cu autism din România de mai bine de 11 ani, a reușit să colecteze donații în valoare de peste 21.000 (21.752) de euro, în cadrul evenimentului caritabil “Balului Bucuriei”, ediția a IV-a. Suma se va transforma în peste 1000 de ore de terapie gratuită pentru copiii și tinerii din cele două centre Autism Voice și în programe gratuite de susținere pentru cei mici și părinți.

„Suntem mai mult decât mulțumiți de faptul că, an de an, reușim să adunăm în urma balului și mai multe fonduri pentru copiii cu autism aflați în grija asociației. Acest lucru ne dă speranță și ne face să ne dorim și mai mult, să fim și mai determinați în toate activitățile pe care le organizăm pentru a asigura cât mai multe terapii micuților cu tulburări din spectrul autist. Ne bucură faptul că ne-am atins obiectivul pe care ni l-am propus odată cu organizarea celei de-a 4-a ediții a balului. Așadar, spre deoserbire de anii trecuți, din fondurile strânse acum, vom asigura 1040 de ore de terapie gratuită pentru cei 20 de copii cu autism cazuri sociale din centrele noastre, vom putea evalua și diagnostica gratuit 150 de copii și vom pregăti 150 de părinți în procesul de recuperare a copiilor cu autism”, a explicat Anca Dumitrescu, președintele Autism Voice.

Cei peste 180 de participanți prezenți la eveniment s-au bucurat de momente artistice inedite. Feli i-a încântat cu un concert caritabil live, plin de emoție, iar copiii de la Fundația Nadia Comăneci și coregraful Viviana German Potlog au stârnit zeci de aplauze prin gingășia dansurilor pe care le-au pregătit pentru Balul Bucuriei.

Momentul culminant al serii a fost licitația de vinuri de colecție susținută de somelierul premiat internațional, Julia Scavo, și Președintele Asociației Somelierilor din România, somelierul Florin Voica. Publicul a fost mai mult decât fascinat să afle poveștile cu aromă de vin ale fiecărui sortiment în parte.

Seara s-a încheiat cu o tombolă caritabilă în urma căreia cei mai norocoși participanți au câștigat cele mai noi publicații cu autograf de la scriitorii contemporani: Andrei Pleșu, Mircea Cărtărescu, Ioana Nicolaie, Gabriela Adameșteanu, Ana Blandiana, Stelian Tănase, Dan Lungu, Tia Șerbănescu și Gabriel Liiceanu. Balul Bucuriei este organizat în parteneriat cu Palatul Bragadiru și Backstage Production Group.

Ediția a IV-a a Balului Bucuriei a fost găzduită de Mihaela Tatu și a avut loc pe 17 septembrie, la Palatul Bragadiru.

Evenimentul a fost sponsorizat de: Schneider și Nei (Gold), Electronic Design & Consulting Group (Silver), Asociația Viitor pentru Tine, Gleeds și Ariston (Bronz).

Partenerii Balului Bucuriei au fost: Maspex, Ioana Arsenie Trusted Advisor, DpD România, Leader Team Global Insurencer Broker, Blu Party, Teodora Ionașcu și Asociații, Ramada, Bistro Dorobanți, Fundația Nadia Comăneci, Unikt Media, Aky DJ Music, Via Viticolă, Dans cu Vivi, Nummo și Casa de Flori.

Partenerii Licitației de vinuri: Domeniile Blaga, Foss Marai, Cotnari, Sâmburești, Segarcea, Urlați, Valahorum, Gitana, Jidvei, Lady Prosecco, 1000 de chipuri, Via Viticolă, Davino, Crama Girboiu, Stirbey, Negrini și Asociația Somelierilor din România.

Partenerii media: Radio București FM, Itsy Bitsy, Ziare.com, Life.ro, Debizz, Elite Business Woman, Forbes Kids, medicalmanager.ro, Știri ONG, CSR Media, Business Mark, Comunitatea Asociațiilor de Pacienți și British Romanian Chamber of Commerce.

Citiți mai multe despre evenimentul Autism Voice pe https://balulbucuriei.autismvoice.ro

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri