Setari Cookie-uri

Patru citate de la Aretha Franklin care te vor inspira să fii o ființă mai bună

Aretha Franklin este considerată regina muzicii soul americane. A început să cânte muzică gospel încă din perioada copilăriei iar cariera sa muzicală a debutat în 1967, odată cu primul contract oferit de Atlantic Records.

Aretha Franklin este considerată regina muzicii soul americane. A început să cânte muzică gospel încă din perioada copilăriei iar cariera sa muzicală a debutat în 1967, odată cu primul contract oferit de Atlantic Records. Cântece precum “Respect”, “You Make Me Feel Like A Natural Woman”, “Spanish Harlem”sau“Think” sunt încă difuzate la posturile de radio din întreaga lume.

Aretha Franklin nu ne-a lăsat numai muzica sa de suflet care va dăinui pentru totdeauna dar și o comoară de de înțelepciune și hrană pentru suflet. Iată patru citate care te vor inspira să fii o ființă mai bună.

1. „Cu toții avem nevoie și dorim să fim respectați, bărbat sau femeie, negru sau alb. Este dreptul nostru de bază. ”

Citește și:

Acest citat este exprimat în mod clar în cea mai emblematică melodie a lui Aretha Franklin, „Respect”, care a câștigat două premii Grammy în 1968. Această melodie a inspirat și mișcarea Women’s Rights, a cărei imn a devenit.

Așa cum implică melodia, ai dreptul să fii respectată de ceilalți indiferent de cine ești. Nu te teme să te comporți ca o persoană conștientă de acest lucru pentru că doar astfel îl vei obține.

2. „Nu poți defini o persoană printr-un singur lucru. Nu poți uita toate lucrurile minunate și bune pe care le-a făcut o persoană, deoarece un lucru nu s-a întâmplat conform așteptărilor tale. ”

Muzica lui Aretha Franklin sugerează și acceptarea altora în ciuda imperfecțiunilor lor. Doar pentru că oamenii fac greșeli, asta nu înseamnă că faptele lor bune nu mai contează.

Citește și:

Când cineva te dezamăgește pentru că nu se comportă cum te aștepți, încearcă să te uiți la faptele sale bune. În acest fel, îți fi mai ușor să ierți și să oferiți o altă șansă.

3. „Uneori, ceea ce cauți este deja acolo.”

Poți cere opinii sau sfaturi, dar inspirația și răspunsurile adevărate pe care le cauți se găsesc în interiorul tău.

4. „Oamenii nu trebuie să îți ofere nimic, așa că apreciază ceea îți oferă.”

Învață să apreciezi tot ceea ce ți se oferă, inclusiv gesturile mărunte, pentru că nimeni nu îți datorează nimic.

Când primești cu o inimă recunoscătoare, poți da înapoi ceva mai valoros. A le oferi celorlalți lucruri de valoare îți face viața mai valoroasă. Este modul în care a trăit Aretha Franklin.

Citește și:

Featured foto by alisafarov via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.