Setari Cookie-uri

Patru acțiuni pentru a face lumea mai bună

Oferind mai multă valoare lumii oferi mai multă valoare vieții tale. 

Chiar dacă îi punem pe primul plan pe cei dragi, fiecare dintre noi se simte conectată cu toți ceilalți oameni în adâncul sufletului. Acțiunile noastre influențează întreaga rasa umană după cum starea acesteia ne influențează viața. Nu-i așa că ceea ce se întâmplă în jurul tău nu mai pare acum atât de lipsit de importanță? Contribuind la o lume mai bună, îți faci viața mai bună. Iată cum.

1. Cum poți să oferi mai multă valoare?

Când îți pui această întrebare, treci de la mentalitatea lipsei la generozitate și de la statutul de victim la cel de persoană stăpână pe destinul ei.

Oferind mai multă valoare lumii oferi mai multă valoare vieții tale.

În loc să accepți orice ocazie de a face mai mulți bani, gândește-te la impactul pe care ceea ce vei face îl va avea asupra celorlalți și a lumii. Atunci când știi că aduci plus valoare și îți cunoști punctele forte, îți permiți să fii selective cu proiectele pe care le accepți deoarece conștientizezi ca valoarea atrage abundență.

Citește și:

2. Care este problema ta interioară pe care o proiectezi în exterior?

Deseori când suntem trecem prin emoții puternice, le proiectăm asupra celor din jur în loc să înțelegem ce se întâmplă cu noi.

Emoțiile ne colorează realitatea și determină ce detalii percepem. In loc să le permitem să facă asta, este mai bine să le folosim ca pe un prilej de vindecare și autocunoaștere. Atunci când tu te vindeci, lumea se vidnecă.

3. Cum poți să muncești mai puțin și să realizezi mai mult?

Unul dintre tiparele de gândire des întâlnite este acela că trebuie să muncim miult și din greu pentru a obține rezultate și a avea valoare.

Insă valoarea ta nu este data de numărul de ore lucrate pe zi iar rezultatele reale nu sunt generate de cât de mult muncești ci de cât de correct și de inteligent o faci.

Citește și:

Identifică ceea ce te ajută să obții rezultate și concentrează-te asupra acestor activități. Deleagă, elimină sau automoatizează restul.

4. Cum poți să faci ziua cuiva mai fericită?

De cele mai multe ori suntem obsedate de ceea ce ne poate face fericite, de nevoiel și aspirațiile noastre și uităm de cei din jur. Intrăm în competiție cu ceilalți pentru lucruri neimportante și uităm să ne bucurăm pentru succesle lor.

Acestr tip de gândire se reflectă asupra noastră. Oamenii pe care nu îi lași să fie fericiți nu te vor lăsa să fii fericită.

Featured foto by Milles Studio via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.