Setari Cookie-uri

9 lucruri pe care este bine să le realizezi cât trăiești

Toate fricile pe care le avem derivă din frica de moarte. Asociem acest moment cu sfârșiul însă cei care au trecut prin moare clinică au o altă părere. Iată nouă lucruri pe care este bine să le realizezi cât trăiești. 

1. Viața pe pământ nu este o pedeapsă pentru fărădelegile din trecut. Nu funcționează pe principiul dinte pentru dinte și ochi pentru ochi. Este pur și simplu vorba de energie care vibrează pe aceeași frecvență.

2. Ți-ai ales circumstanțele vieții înainte de a te naște din motive care țin de sufletul tău și sunt aproape imposibil de înțeles în timp ce ești pe Pământ. Dacă ai înțelege aceste motive, viața și-ar pierde o parte din scop, acela de a te ajuta să îți amintești.

3. Totul se schimbă. Când mori, îți dai seama cât de mult. De asemenea, îți dai seama că există lucruri nemuritoare, lucruri pe care le iei cu tine și se schimbă și ele. Conceptul oriental Maya, sau iluzia, ce înseamnă, de fapt? Înseamnă că tot ce experimentăm prin simțurile noastre este temporar.

Citește și:

4. Viața este minunată, chiar și atunci când este grea. Cu toții facem lucruri pe care le numim greșeli. Dar este în regulă să le facem. Doar așa învățăm.

5. Trebuie să te implici în tot felul de lucruri de pe Pământ, lucruri care poate nu au sens din punct de vedere uman. Așadar, respiră înainte să te grăbești să îl judeci pe semenul tău.

6. Nu există o singură rezolvare corectă.. Unele finaluri sunt mai fericite, altele mai puțin însă nu doar procentul de fericire este important.

7. Societatea ne învață limitarea. Indiferent de ceea ce ai fost învățată, tot ce ai nevoie vreodată să ai sau să știi este deja în interiorul tău. Cine ești cu adevărat este mult dincolo de înțelegerea ta. De aceea, experiența umană poate fi uneori dureroasă.

Citește și:

8. În centrul a tot ce există se află energia numită iubire. Doar puțini oameni o experimentează cu adevărat în timpul vieții lor pe Pământ.

9. Moartea nu este chestie atât de serioasă pe cât crezi. Poate fi foarte plăcută. La fel și despărțirea de cei dragi pentru că știi ca îi vei revedea.

Featured foto by SvetlanaFedoseyeva via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.