Setari Cookie-uri

Mega reduceri pe elefant.ro: 7 Jocuri și jucării educative irezistibile pentru copiii 5+

Dacă știți că aveți un copil foarte curios și încântat să descopere lucruri noi, atunci aceste jocuri sigur vor fi pe placul lui.

Va propun 7 jocuri si jucarii educative și totodată foarte distractive, care țin copiii ocupați și le pun la încercare imaginația!

Reduceri irezistibile de black friday pe elefant.ro

Savantul Trăsnit - Trucuri științifice

Este un joc ușor de pus în practică, în care copilul învață, în condiții de siguranță, să amestece diverse substanțe și texturi, bucurându-se de rezultate surprinzătoare. Unele bile dispar, altele se transformă, apa prinde culoare sau pur și simplu dispare într-o clipă. Copilul va fi încântat să experimenteze!

Știință și joacă - Set Atelierul de parfum

Cu acest set copilul poate crea:

  • arome;
  • odorizante auto;
  • săruri de baie;
  • parfum solid;
  • potpourri;
  • odorizant de camera;
  • odorizante din ipsos.

Setul este recompandat copiilor cu vârstă de peste 8 ani, însă dacă micuțul tău este îndemânatic cu siguranță se va bucura să experiemnteze chiar și la o vârstă mai mică, poate cu puțin ajutor din partea părinților.

Citește și:

Set educativ - Glob terestru ziua, bolta cerului noaptea

Cu acest Glob copilul poate descoperi lumea, poate afla lucruri interesante despre țări și continente și totodată seara poate descoperi informații despre 88 de constelații. Câte o curiozitate pe zi/seară.

Caleidoscopul

Este o jucărie clasică, însă care ajută la crearea unor repere gemoetrice, de culoare și spațiale. Este o jucărie ușor de folosit în momentele de plictiseală, indiferent de locul unde se află, fiind ușor de transportat.

Știință și joacă - Set educativ Primul meu microscop

Acest microsop are o putere de mărire de 300 de ori. Copilul poate studia orice, de la structura unor foi sau fibre textile până la soluții sau chiar alimente. Dacă nu reușește singur, ajutați-l să-l monteleze și să își prepare lamele.

Citește și:

Decorațiuni de perete fosforescente - Sistemul Solar

Acest set conține sistemul nostru solar. Piesele sunt fosforescente, lumineaza noaptea și copilul poate adormi cu câte o istorioară despre fiecare planetă în parte. Dacă vreți să aveți suficiente înformații, puteți comanda și această carte STEPHANIE SABOL - Ce este sistemul solar' sau această carte ilustrată și foarte ușor de parcurs: Planetele. Ghid ilustrat complet al sistemului solar.

Carte interactivă Corpul uman

Pentru micul curios, această carte îi poate aduce multe explicații. Este o carte interactivă, ușor de urmărit și utilizat, cu informații valoroase și interesante pentru cei mici.

Mai multe reduceri de Black Friday 2019 in toate magazinele online aici.

Foto: By Evgeny Atamanenko/shutterstock.com

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Noiembrie 2019
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.