Setari Cookie-uri

Te transformi cu adevărat când te accepți cu totul

Ne dorim să ne transformăm viețile, luăm decizii și acționăm în exterior așteptând rezultate.

Viața se schimbă însă doar atunci când tu te transfomi cu adevărat. Iată trei semne că treci prin acest proces.

1. Transformarea reală înseamnă să îți înfrunți umbra ta

Ființa ta are mai multe straturi, ca o ceapă. In centru se află esența. Apoi vine personalitatea. Și apoi vine masca, ceea ce vrem să părem în fața celorlați oameni.

Transformarea reală se întâmplă atunci când îți accesezi esența. Acolo se află totate informațiile și sfaturile de care ai nevoie. Atunci când faci asta, celelalte straturi se schimbă în mod natural.

Transformarea reală înseamnă să te vezi așa cum ești, inclusiv cu acele aspecte din tine pe care încerci să le ascunzi sub preș. Înseamnă să vindeci răni vechi și să eliberezi emoțiile stagnante.

Citește și:

2. Transformarea reală vine de la sine

Când te conectezi cu esența ta și faci curat, te eliberezi de sub dominația forțelor care te trag înapoi. Nu trebuie să te forțezi să ai gânduri pozitive. Acestea apar în mod firesc.

Stare ta de spirit devine mai bună și îți dorești în mod natural să adopți obiceiuri mai sănătoase.

Iar partea minunată este că nici nu simți schimbarea. Nu te gândști că este ceva schimbat la tine. Însă ceilalți îți spun. Subliniază cât de schimbată ești. Pentru tine este ciudat deoarece ai senzația că așa ai fost întotdeauna.

3. Transformarea reală este despre iubire necondiționată

Atunci când transformarea este reală, realizezin că nu ai nevoie de nimic în afara ta. Că nu este nimic în neregulă cu tine, că nu ai nimic de rezolvat, nici de vindecat, nici de îmbunătățit sau de schimbat.

Citește și:

Transformarea reală înseamnă să conștientizezi că ai fost întotdeauna suficientă, că ai fost mereu demnă de iubire și că singura care ți-a stat în cale ai fost tu. Nu este vorba de vindecare, ci de integrarea părților din tine și de a te reîntregi.

Tot ceea ce adevărata transformare încearcă este să te facă să-ți dai seama că ești demnăsă primești iubire necondiționată și că porți această iubire în tine, tu ești iubirea. Atunci când te uiți la toate aspectele tale și le accepți, se produce o transformare reală.

Featured foto by Cranach via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.