Setari Cookie-uri

Nouă citate de la Frida Khalo pentru o viață creativă

Iată nouă  dintre cele mai celebre citate ale artistei care te vor inspira să fii mai creativă cu viața ta.

Frida Khalo este una dintre cele mai fascinante femei din pictura mondială. Viața ei este un exemplu despre iubire, putere, curaj, dăruire dar și despre cum cea mai disperată situație îți poate oferi cel mai neprețuit dar. Iată nouă dintre cele mai celebre citate ale artistei care te vor inspira să fii mai creativă cu viața ta.

1) „Nu pictez vise sau coșmaruri, îmi pictez propria realitate.”

2) „Am crezut că sunt cea mai ciudată persoană din lume, dar apoi m-am gândit că există atât de mulți oameni în lume, încât trebuie să fie cineva la fel ca mine, care se simte ciudtaă și defectă în aceleași moduri. Mi-aș imagina-o și îmi imaginez că și ea, acolo unde este, se gândește la mine. Ei bine, sper că dacă ești acolo și citești chestia asta, știi că, da, este adevărat. Sunt aici și sunt la fel de ciudată ca și tine. ”

Citește și:

3) „Am băut să-mi înec durerea, dar necazurile, arde-le-ar focul, au învățat să înoate.”

4) „Nimic nu valorează mai mult decât râsul. Este o putere să râzi și să te abandonezi, să fii ușoară. Tragedia este cel mai ridicol lucru. "

5) „Nimic nu este absolut. Totul se schimbă, totul se mișcă, totul se învârte, totul zboară și pleacă. "

6) „Mi-aș dori să pot face tot ce mi-a plăcut în spatele cortinei nebuniei. Apoi aș aranja flori toată ziua. Aș picta durere, dragoste și tandrețe. Aș râde mult ca și cum aș simți prostia celorlalți iar ei ar exclama, „Biata de ea, este nebună!” (mai presus de toate aș râde de prostia mea.) Mi-aș construi propria lume mea care, în timp ce trăiesc, ar fi de acord cu toate lumile. Ziua, ora, sau minutul în care am trăit vor fi ale mele și ale tuturor celorlalți - nebunia mea nu ar fi o evadare din „realitate”.

Citește și:

7) „Vreau să fiu în cel mai întunecat colț din interiorul tău.”

8) „Durerea, plăcerea și moartea nu sunt altceva decât un proces al existenței. Zbaterea revoluționară în acest proces este o ușă deschisă către inteligență. ”

9) „Pictez autoportrete pentru că sunt atât de des singură, pentru că sunt persoana pe care o cunosc cel mai bine.”

Featured foto by Alenka Karabanova via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.