Setari Cookie-uri

RAISA, cover inedit al hit-ului trupei The Chainsmokers

Pe scenă, în fața publicului, mă simt fericită și îmi place să împart această bucurie, cu cei dragi

comunicat de presa

RAISA, vocea suavă, care ne-a fermecat, în urmă cu trei ani, în cadrul emisiunii “Next Star” câștigând premiul de popularitate, a pregătit o variantă inedită a hit-ului “Call You Mine”, a trupei The Chainsmokers, împreună cu Bebe Rexha. Versurile de dragoste ale piesei sunt acompaniate de o variantă acoustica a melodiei, ce subliniază expresivitatea vocii artistei.

RAISA, care urmează să împlinească, în curând, 16 ani, este elevă în clasa a lX-a, la Liceul Alexandru Vlahuță, secția germană. Timp de opt ani, tanara artista a făcut dans sportiv, participând la diverse competiții și castigand numeroase medalii, datorită voinței de fier și ambiției. Dragostea pentru muzică a determinat-o pe tânăra originară din Târgu Mureș să se mute la București, pentru a urma o școală de muzică și a lua lecții de canto, respectiv, pian.

Citește și:

Cover-ul “Call You Mine”, vine după cele două single-uri deja lansate de RAISA (“Fericirea mea” și “OK”), care i-au adus numeroși admiratori în rândul adolescenților și, totodată, anunță, viitoarele proiecte muzicale ale artiste ce intenționează să ia, cu asalt, industria muzicală românească, dar și pe cea internațională.

“Iubesc muzica din tot sufletul și pun pasiune în tot ce fac, iar aceste lucruri, dublate de muncă, mai devreme sau mai târziu, vor da roade. Pe scenă, în fața publicului, mă simt fericită și îmi place să împart această bucurie, cu cei dragi”.

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.