Donație de mobilier pentru Casa de tip familial Casa Mea din Giurgiu

Casa de tip familial Casa Mea din municipiul Giurgiu, structură rezidențială din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu va fi dotată cu mobilier nou datorită sprijinului oferit de Asociația SOS Viețile copiilor.

comunicat de presa

După vizita efectuată cu ocazia zilei Sf. Nicolae în casele de tip familial, președinta acestei organizații, Gabriela Enache, s-a preocupat pentru a găsi sponsori în vederea achiziționării a șapte paturi și cinci dulapuri necesare pentru copiii cu dizabilități care vor locui în Casa de tip familial Casa mea.

De asemenea, a achiziționat și un aspirator de secreții traheale necesar pentru copiii cu traheostomă din casa de tip familial Ioana. Valoarea mobilierului este de 8900 lei iar a aspiratorului medical performant de 2600 lei.

În prezent, casa de tip familial Casa Mea se află în proces de reabilitare, spațiile fiind reparate și igienizate, așa că dotarea cu mobilier nou a acestei structuri este binevenită. Mulțumim Asociației SOS Viețile Copiilor și tuturor sponsorilor pentru implicare și generozitate”, a declarat Cătălin Lupu, director General al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu.

Retail jobs

foto Aniwhite/ Shutterstock

Vizionare placuta


Carmen este redactor-șef Kudika.ro și scrie de când își aduce aminte. A început cu integrame sustrase pe furiș de la tatăl ei și 30 de ani mai târziu se relaxează...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri