Setari Cookie-uri

Geo Pană: Limbajul luminii îi vorbește direct inimii tale

Limbajul Luminii este un Limbaj multidimensional care este înțeles la nivel de suflet, dar își poate manifestă influență la nivelul tuturor structurilor unei persoane. Sunt coduri pe frecvențe de sunet și lumină, coduri ce se activează în structurile a tot ceea ce este viu.

Wendy Kennedy și Jerry Sargeant sunt doi dintre cei mai cunoscuți ghizi spirituali la nivel mondial care au adus în atenția publicului Limbajul Luminii. Mai nou, o avem și noi în România pe Geo Pană, fondatoare proiectului Bine Pentru Tine, Coach pentru minte și suflet. Am stat de vorbă cu Geo despre ce înseamnă Light Language și cum ne poate transforma viața în bine.

Ce înseamnă Light Language (Limbajul Luminii)? De unde provine?

Geo Pană: Limbajul Luminii este un Limbaj multidimensional care este înțeles la nivel de suflet, dar își poate manifestă influență la nivelul tuturor structurilor unei persoane. Sunt coduri pe frecvențe de sunet și lumină, coduri ce se activează în structurile a tot ceea ce este viu. Este un limbaj pe care Inima noastră îl recunoaște, fiind un instrument foarte puternic de armonizare, restructurare și leac pentru suflet și alte structuri. Light Language este vibrație, deci energie! Tot ceea ce este, este energie! Deci lucrează pe toate structurile a tot ceeea ce este viu!

Citește și:

Cum l-ai descoperit și când?

Geo Pană: Am avut un vis acum aproximativ 8 ani, în care Ființe de Lumina au cântat și mi-au făcut un fel de inițiere în timpul somului. Atunci nu l-am înțeles, dar visul m-a marcat prin forță și energia pe care am avut-o pentru câteva săptămâni.

A revenit în 2018 și nu este ceva ce poți controla cu mintea, este un fel de channeling, eu sunt canal și primesc informațiile din Foruri Superioare de Lumina, de exemplu de la Ființe de Lumina superioare, cum ar fi arh.Metatron.

Cum s-a transformat viață de când ai început să lucrezi cu Light Language?

Geo Pană: Sunt mult mai echilibrată, mai liniștită și încrezătoare că totul este deja așa cum este cel mai benefic fiecăruia dintre noi să fie. Au apărut miracole, de exemplu regenerarea complete a unui copac ce începuse să se usuce. Procesele personale de autovindecare s-au intensificat. Am activat și accesat noi daruri divine, de exemplu pot picta cu o ușurință uluitoare pentru mine, nu am niciun fel de studii în acest sens. Lucrurile se leagă cu mai multă armonie în viață mea. Claritatea s-a activat până la premoniție!

Citește și:

    Ce simți atunci când exprimi Light Language?

    Geo Pană: Un val de energie deosebit de plăcut, simt în ce parte a corpului ajunge când e vorba de fizic, sau ce emoție blochează persoană.

    Cine vorbește cu ține prin Light Language?

    Geo Pană: Foruri superioare de Lumina, Sinele Divin activează Lumina!

    Cum se desfășoară o sesiune de Light Language și cât durează?

    Geo Pană: Persoană care dorește să lucreze o sesiune cu mine îmi transmite care îi sunt nevoiele, eu formulez tema repectiva către Forurile de Lumina și pur și simplu curge prin mine sub formă de cântec, desen cu simboluri sau rostire . Durata unei sesiuni este de 30 de minute.

    Pe cine poate ajută o sesiune de Light Language ( sau mai multe?)

    Geo Pană: Pe oricine își dorește să curate, să activeze, să schimbe sau restructureze ceva în cmpurile și corpurile personale. ( fizic, emoțional, mental)

    În ce aspecte ale vieții umane ai obținut până acum cele mai spectaculoase rezultate cu clienții tăi?

    Geo Pană: În identificarea cauzelor conflictelor în care se află, în eliberarea la nivel emoțional, în dizolvarea a diverse blocaje și stagnari, în identificarea cauzelor subtile a unor deficite energetice la nivel fizic, în armonizarea cuplurilor, în recăpătarea încrederii în sine.

    Vizionare placuta


    Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.