Setari Cookie-uri

Revolut se aliază cu Crucea Roșie și WWF într-un apel de urgență privind incendiile de vegetație din Australia

Revolut a anunțat că se aliază cu Crucea Roșie și WWF într-un apel de urgență pentru oferirea de sprijin milioanelor de oameni și animale care suferă în urma incendiilor de vegetație din Australia.

  • Revolut lucrează cu Crucea Roșie și WWF și face un apel de urgență pentru gestionarea incendiilor de vegetație din Australia care devastează țara
  • WWF sprijină gestionarea rapidă a incendiilor de vegetație și a impactului acestora asupra vieții sălbatice, în timp ce Crucea Roșie contribuie cu aprovizionarea de apă și alimente, în timp ce oferă și sprijin psihosocial celor afectați
  • Milioane de utilizatori Revolut din Europa pot acum să doneze bani ușor și rapid pentru a contribui la gestionarea acestei crize

comunicat de presa

Revolut a anunțat că se aliază cu Crucea Roșie și WWF într-un apel de urgență pentru oferirea de sprijin milioanelor de oameni și animale care suferă în urma incendiilor de vegetație din Australia.

Utilizatorii Revolut pot acum să doneze către Crucea Roșie și WWF prin intermediul funcționalității Donații din cadrul aplicației. Aceasta le permite utilizatorilor să rotunjească tranzacțiile efectuate cu cardul și să direcționeze mărunțișul rămas către organizații caritabile. Utilizatorii pot de asemenea să stabilească plăți recurente sau să efectueze o singură donație.

Citește și:

Toate donațiile efectuate către Crucea Roșie vor ajunge direct la Australian Red Cross Disaster Relief and Recovery Fund (Fondul Australian Crucea Roșie de Reducere a Dezastrelor și Recuperare), care contribuie la aprovizionarea cu apă și alimente, sprijin psihosocial, servicii de înregistrare, verificări ale stării de bine în teren, telefoane prin satelit și multe altele.

Donațiile efectuate către WWF vor fi direcționate spre eforturile de gestionare a incendiilor de vegetație și a impactului pe care acestea îl au asupra vieții sălbatice și comunităților. După stingerea incendiilor, fondurile vor fi utilizate pentru refacerea habitatului urșilor koala și al altor specii sălbatice, prin plantarea primilor 10.000 de copaci necesari pentru acest lucru. Această inițiativă va contribui totodată la a pune presiune asupra guvernelor să înăsprească legislația privind prevenirea distrugerii pădurilor înainte de a fi prea târziu.

Citește și:

Australia se confruntă cu unul dintre cele mai catastrofale sezoane de incendii de vegetație din toate timpurile. Cu toate că în cea mai mare parte atenția s-a îndreptat până acum către New South Wales, cea mai afectată zonă, fiecare stat și teritoriu are de suferit. Mai mult de 1.200 de locuințe au fost distruse, peste 10 milioane de hectare de teren au ars și se estimează că mai mult de 1.25 miliarde de animale au murit direct sau indirect din cauza incendiilor.

Incendiile sunt devastatoare, iar criza este în deplină desfășurare. Zeci de mii de locuințe din statele New South Wales și Victoria nu au în momentul de față curent electric și mii de persoane au fost evacuate din orașele de coastă în ultimele câteva săptămâni.

Banii donați prin intermediul Revolut vor fi direcționați în proporție de 100% către organizațiile caritabile alese, fintech-ul nepercepând niciun comision pentru aceste donații. Nu există o limită minimă a sumelor donate, iar funcționalitatea poate fi activată și dezactivată oricând de către utilizatori.

Citește și:

„Sprijinul tuturor colegilor din echipa Revolut în aceste vremuri grele pentru Australia a fost foarte apreciat și sunt convins că oportunitatea de a dona și de a-i sprijini pe cei afectați de aceste incendii catastrofale va fi apreciată de către comunitatea noastră globală de utilizatori generoși”, a declarat Tom Hambrett, Global Head of Legal - Revolut.

„Dimensiunea și scara acestor incendii este fără precedent în multe părți ale Australiei. Dar la fel este și valul incredibil de sprijin pe care l-am primit din partea oamenilor și business-urilor din țară și din străinătate. Cu ajutorul fondurilor pe care le strângem, personalul și voluntarii noștri pot continua să ofere sprijin și să ajute persoanele afectate să ia o gură de aer, să facă inventarul pierderilor suferite și să se repună pe picioare încet, dar sigur. Vom oferi totodată fonduri de urgență oamenilor afectați, pentru a-i ajuta să își asigure cheltuielile de bază, pe măsură ce încep să reconstruiască. Mulțumim Revolut și utilizatorilor săi pentru această inițiativă incredibilă, prin care arată atâta generozitate echipelor noastre de urgență și persoanelor care au nevoie de ajutor”, a declarat Belinda Dimovski, Head of Engagement and Support - Crucea Roșie Australiană.

Citește și:

    „Australia arde, iar dimensiunea acestei crize a fost descrisă ca fiind fără precedent. S-au înregistrat pierderi de vieți omenești și de locuințe, iar viața sălbatică suferă la rândul său. Se estimează că peste un miliard de mamifere, păsări și reptile au fost afectate, printre care și 30% din populația de urși koala din zonă. Odată ce incendiile vor fi stinse, va trebui să muncim la refacerea a ceea ce s-a pierdut.

    În timp ce schimbările climatice nu produc incendii de vegetație, ele favorizează apariția acestora și le înrăutățesc. Valurile mari de căldură și perioadele de secetă extremă din ultimul an au alimentat flăcările și au dus la această stare de urgență. Trebuie să contribuim cu toții la protejarea lumii în care trăim de dezastre climatice. Dacă nu luăm inițiativă, evenimentele extreme vor deveni obișnuite și vor avea consecințe mortale pentru oameni și natură”, a declarat Paul De Ornellas, Chief Wildlife Adviser - WWF.

    Citește și:

      ***

      Despre Revolut

      Înființat în 2015, Revolut este mai mult decât o aplicație mobilă pentru gestionarea banilor. Milioane de oameni din întreaga lume folosesc Revolut pentru a-și gestiona mai bine banii, atât în viața de zi cu zi, cât și în situații extraordinare, bucurându-se de: notificări după fiecare plată, bugetare și analitice încorporate, schimb valutar excelent, posibilitatea de a împărți nota de plată direct din aplicație, tranzacționare de acțiuni și criptomonede, transferuri printr-o simplă apăsare de buton și economisire în pușculițele digitale ”Vaults”. Iar acesta este doar începutul.

      Clienții Revolut pot alege dintre trei abonamente diferite: Standard, Premium, sau Metal, fiecare dintre ele cu funcționalități diferite. Cardurile sunt Visa sau Mastercard, disponibile într-o gamă largă de culori distinctive. Construit de o echipă internațională și având o comunitate globală care își dorește din ce în ce mai mult, Revolut și-a asumat misiunea de a redefini ce este posibil.

      Citește și:

        Despre Crucea Roșie Australiană:

        Crucea Roșie Australiană construiește o societate mai bună bazându-se pe oameni care ajută oameni.

        Salvăm vieți și sprijinim oameni înainte și după ce dezastrele lovesc. Lucrăm spre a alina suferința în timpul războaielor și conflictelor și spre a promova regulile războiului. Și lucrăm spre a-i ajuta pe cei mai vulnerabili membri ai comunității noastre - indiferent de circumstanțe.

        Crucea Roșie Australiană. Puterea Umanității.

        Pentru mai multe informații despre activitatea noastră vizitați www.redcross.org.au

        About WWF:

        WWF (Worldwide Fund for Nature) este una dintre cele mai mari organizații independente de conservare din lume, activă în peste 100 de țări. Cei care ne sprijină - mai mult de cinci milioane - ne ajută să restaurăm natura și să gestionăm principalele sale cauze de distrugere, în special sistemul alimentar și schimbările climatice. Luptăm pentru a asigura o lume în care habitatele și speciile să înflorească și pentru a schimba inimi și minți, astfel încât folosirea în exces a resurselor planetei să devină de neacceptat.

        Pentru viața sălbatică, pentru oameni, pentru natură.

        Aflați mai multe despre munca noastră din trecut și din prezent, la www.org.uk

        Vizionare placuta


        Kudika
        20 Ianuarie 2020
        Echipa Kudika
        Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

        Ti-a placut acest articol?

        Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.