Setari Cookie-uri

Mega Image asigură alimente și produse de igienă spitalelor din București aflate în prima linie în lupta cu COVID-19

Astfel, Mega Image asigură alimente de bază sau produse de igienă și curățenie pentru patru spitale din prima linie din București, care tratează cazuri COVID-19.

comunicat de presa

Mega Image continuă implicarea în comunitate prin donații de alimente, mâncare gata pregătită și produse de igienă și curățenie către spitalele și personalul medical din prima linie, din București, care tratează pacienți infectați cu COVID-19.

Astfel, Mega Image asigură alimente de bază sau produse de igienă și curățenie pentru patru spitale din prima linie din București, care tratează cazuri COVID-19, respectiv Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Dr. Matei Balș, Spitalul Universitar de Urgență Elias, Spitalul clinic Dr. Victor Babeș și Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta.

În același timp, sunt donate zilnic 200 de porții de mâncare gata pregătită pentru personalul medical din cadrul Institutului Național de Boli Infecțioase Prof. Dr. Matei Balș.

Citește și:

Peste 100,000 de produse vor fi donate în total, care acoperă o parte din necesarul acestor spitale în această perioadă dificilă.

„Perioada pe care o traversăm cu toții pune la mare încercare sistemele medicale din întreaga lume. Prin această inițiativă, rămânem aproape de comunitate și susținem spitalele din București aflate în prima linie în lupta împotriva COVID-19 prin alimente, cât și produse de igienă, atât de necesare în acest moment. Vrem să le mulțumim, astfel, tuturor celor care au grijă de noi toți în fiecare zi și să îi sprijinim pentru a trece mai ușor prin această perioadă dificilă”, afirmă Mircea Moga, CEO Mega Image.

Alimentele vor fi oferite spitalelor și personalului medical pe toată perioada pandemiei și asigură o dietă sănătoasă și variată.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.