Setari Cookie-uri

8 lecții despre iubire și frică de la Neale Donald Walsch

Iluminarea înseamnă a înţelege că nu ai unde să mergi, că nu ai nimic de făcut şi că nu trebuie să fii nimeni altcineva decât exact persoana care eşti chiar acum.

Una dintre cărțile de căpătâi care m-a ajutat să mă regăsesc este Conversații cu Dumnezeu, scrisă de Neale Donald Walsch. Povestea de viață a autorului este la fel de fascinantă precum cartea și demonstrează puterea iubirii și a credinței nestrămutate. Te invit să te bucuri și tu de cuvintele mângîietoare și pline de înțelepcune ale autorului american.

1. Frica ne înfăşoară corpurile în haine. Dragostea ne permite să stăm goi. Frica înhaţă şi acaparează tot ce avem, dragostea dăruieşte tot ce avem. Frica îmbrăţişează averi, dragostea îl îmbrăţişează pe cel iubit. Frica ţine strâns, dragostea dă drumul. Frica înveninează, dragostea mângâie. Frica atacă, dragostea iartă.

Citește și:

2. Dacă Dumnezeu este ţinta ta, atunci ai noroc; pentru că Dumnezeu este atât de mare încât nu se poate să nu nimereşti.

3. Recunoștința este atitudinea care schimbă totul. A fi recunoscător pentru ceva înseamnă să încetezi a-i mai rezista, să-l vezi şi să-l recunoşti ca pe un dar, chiar şi atunci când darul nu este imediat sesizabil.

4. Totul în viaţă este animat de o singură fantastică energie, care este esenţa a tot ceea ce există – inclusiv tu. Este minunat, nu-I așa? Pentru că această esenţă este ceea ce eşti tu şi din ceea ce eşti făcut, evident că nu te poate părăsi niciodată. Poate nu-i chiar atât de evident, dar e un lucru cu adevărat minunat. Îţi poate aduce linişte în momentele de stres, putere în momentele de slăbiciune, curaj în momentele de frică, înţelepciune în momentele de confuzie, iertare în momentele de furie şi iubire în toate momentele vieţii tale. Tot ce ai de făcut este să ştii că totul este adevărat şi astfel va fi adevărat pentru tine, chiar acum. Cred că e minunat, nu-i aşa?

Citește și:

5. Iubirea este energia care se extinde, se deschide, trimite departe, stă pe loc, scoate la iveală, împarte cu alţii, vindecă.

6. Iluminarea înseamnă a înţelege că nu ai unde să mergi, că nu ai nimic de făcut şi că nu trebuie să fii nimeni altcineva decât exact persoana care eşti chiar acum.

7. Fiţi obraznici în iubire! Lăsaţi la o parte ruşinea! Înlocuiţi-o cu dorinţă.

8. A avea nevoie de cineva este cel mai rapid mod de a omorî o relaţie.

Featured foto by Kotin via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.