Setari Cookie-uri

6 afirmații care te vor face să îți iubești corpul NECONDIȚIONAT

Nu trebuie să aștepți să devii perfecta.

Pentru a putea iubi cu adevărat pe altcineva și a avea relații armonioase în toate aspectele vieții tale, este important să te iubești pe tine mai întâi. Nu trebuie să aștepți să devii perfecta. Iubirea de sine începe cu acceptarea de sine exact așa cum ești acum, în clipa asta, cu plusurile și, în special cu minusurile tale. Poate că cel mai dificil este să ne iubim reflecția pe care o vedem în oglindă, corpul nostru care nu corespunde neapărat imaginilor retușate din reviste. Corpul nostru care se transformă odată cu trecerea vremii și ajunge să se ofilească și să îmbătrânească.

1. Corpul tău este însă cu mult mai mult decât imaginea reflectată în oglindă.

Este un vehicul minunat și special care îți permite să experimentezi viața și să te bucuri de minunile sale, de la o floare frumoasă la o atingere plină de iubire. Iar lista continuă!

Citește și:

2. Corpul tău este principala ta casă pe acest pământ.

El îți găzduiește sufletul în această viață fără să se plângă. Te servește cât poate de bine în ciuda faptului că, de multe ori, îl neglijezi.

3. Corpul te ajută să simți plăcerea de a trăi.

Tot ceea ce experientezi în această viață o faci cu ajutorul corpului tău. Gândește-te la arome savuroase, gusturi deosebite, atingeri senzuale, sunete plăcute și peisaje care îți taie respirația.

4. Corpul tău are o capacitate înnăscută de autovindecare.

Atunci când apare o problemă, toate organele și celulele din organism lucrează împreună pentru a o rezolva. Corpul știe tot timpul ce anume are de făcut și cum să funcționeze și nu are nevoie de comenzile tale conștiente pentru a respira sau a-și ajusta temperatura.

Citește și:

5. Corpul tău este o minune a naturii, o creație perfecta.

La exterior și interior, corpul uman este una dintre cele mai frumoase și mai spectaculoase creații zămislite vreodată.

6. Corpul tău este o sinteză a întregului Univers.

El este o replica la nivel de microcosmos a armoniei și unitățiii care guvernează macrocosmosul. Corpul uman este un exempl perfect de unitate și colaborăre. Toate elementele care compun corpul nostru au un scop, binele nostrum, și cooperează la îndeplinirea acestuia.

Featured foto by oneinchpunch via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.