SelfPay anunță lansarea serviciului de plată a taxei de pașaport la nivel național la cele peste 5.000 de Stații de Plată

SelfPay anunță lansarea serviciului de plată a taxei de pașaport la nivel național la cele peste 5.000 de Stații de Plată
Kudika
10 Septembrie 2020

Taxa de pașaport poate fi plătită din luna septembrie prin intermediul celor peste 5.000 de Stații de Plată SelfPay, amplasate la nivel național, grație unui parteneriat cu CEC Bank, fără niciun comision suplimentar pentru consumatori.

comunicat de presa

Pentru plata taxei de pașaport la Stațiile de Plată SelfPay nu se percep comisioane suplimentare, iar plățile sunt înregistrate în timp real, indiferent de locația în care se efectuează plata.

Cuantumul taxei este de 258 lei de lei în cazul pașapoartelor electronice pentru adulți, respectiv 234 de lei în cazul pașapoartelor pentru copii sau 96 de lei în cazul pașapoartelor simple, temporare. Taxa poate fi plătită în continuare și în cele peste 1.000 de unități CEC Bank.

Stațiile de Plată SelfPay sunt disponibile în peste 1.000 de localități din țară, în rețele de retail modern precum Profi, Carrefour, Kaufland, Mega Image, în centre comerciale, benzinării sau în magazine de proximitate, în intervalul orar în care magazinele sunt deschise. Stațiile de Plată SelfPay permit plăți în numerar și cu cardul.

"Am demarat cu un proiect pilot, prin care taxa de pașaport s-a putut plăti prin Stațiile de Plată SelfPay din unitățile CEC Bank din Plaza Romania și Park Lake, unde există și Servicii pașapoarte. Având în vedere impactul pozitiv în rândul clienților, am extins parteneriatul cu SelfPay la nivel național. Noua metodă de plată răspunde astfel cerințelor clienților, care vor servicii rapide și moderne,” a declarat Cristian Nae, Director, Direcția de Administrare a Rețelei Teritoriale, CEC Bank.

“Extinderea serviciului de plată a taxei de pașaport, la cele peste 5.000 de Stații de Plată SelfPay, este un pas firesc după implementarea cu succes a plății taxei de pașaport la Stațiile de Plată, amplasate în agențiile CEC Bank din centrele comerciale Park Lake și Plaza România. Ne bucurăm că prin lansarea acestui serviciu, împreună cu CEC Bank, participăm la procesul de digitalizare a serviciilor publice. Punem la dispoziția tuturor cetățenilor României, o modalitate de plată simplă și sigură, care le permite să rămână în siguranță, limitând expunerea în spații publice și, totodată, îi ajută să câștige timp pentru alte activități”, a declarat Adrian Badea, CEO al SelfPay.

SelfPay deține cea mai mare rețea de Stații de Plată de tip self-service din România. În prezent, rețeaua SelfPay numără mai mult de 5.000 de Stații de Plată, cu peste 150 de servicii disponibile. Stațiile de Plată SelfPay pot fi găsite în marile rețele de retail (Mega Image, Profi, Kaufland, Carrefour), centre comerciale, piețe, benzinării și magazine de proximitate și sunt disponibile în fiecare zi, în intervalul orar în care magazinele sunt deschise.

CEC Bank este instituția financiară cu cea mai lungă tradiție. Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent cea mai extinsă rețea națională, cu peste 1.000 de sucursale și unități teritoriale și active de peste 36 miliarde lei, la sfârșitul primului semestru din 2020.

CEC Bank este o bancă universală de top pe piața românească, care oferă o gamă completă de produse și servicii persoanelor fizice, IMM-urilor și corporațiilor mari, prin multiple canale de distribuție: unități bancare, rețele de ATM, internet banking (CEConline), mobile banking și phone-banking (Tele CEC).

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri