Startup-ul Remote Stories a sărbătorit 1 an de la lansare la malul mării, alături de influenceri și celebrități

Startup-ul Remote Stories a sărbătorit 1 an de la lansare la malul mării, alături de influenceri și celebrități
Kudika
17 Septembrie 2020

#TurquoiseParty, evenimentul aniversar al startup-ului RemoteStories, a adunat influenceri și celebrități locale care au testat munca remote de la mare, de la Hotelul Turquoise din stațiunea Venus de pe litoralul românesc, alături de echipa #Remote Stories.

comunicat de presa

Participanții la evenimentul organizat de echipa Remote Stories au experimentat munca remote de pe plajă, de la piscina hotelului Turquoise sau din zonele special amenajate pentru cei care vor să îmbine munca cu relaxarea dintr-o destinație turistică.

„Ne-am dorit să sărbătorim 1 an de la lansarea proiectului nostru într-un mod special și să le oferim invitaților noștri o experiență aparte și anume să testeze munca remote dintr-un loc frumos de la malul mării”, spune Mara Eliza Barza.

„Lucrez remote de mai bine de 2 ani de zile, iar în perioada sezonului estival hotelul Turquoise din Venus este prima alegere a familiei mele pentru vacanță și muncă remote de la mare, fiind locația preferată a fiicei mele, Nicole. Am optat pentru această locație dedicată familiilor întrucât majoritatea invitaților noștri au fost influenceri cu copii mici”, spune Amalia Ștefan.

Evenimentul aniversar #TurquoiseParty marchează lansarea seriei de evenimente inițiate de startup-ul românesc Remote Stories, prin care se dorește promovarea muncii remote de oriunde și susținerea turismului local.

Startup-ul românesc Remote Stories a fost lansat în septembrie 2019 de către antreprenoarele Mara Eliza Barza (specialistă în comunicare și PR) și Amalia Ștefan (specialistă în tehnologie hotelieră) și promovează avantajele muncii remote (de la distanță) pentru angajați, freelanceri și companii, dar și pentru mediu, economie și industria HoReca.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri