Setari Cookie-uri

Dragoș Luscan: Impreună putem schimbă viitorul în mai bine!

Schimbările sociale generate de epidemia de Coronavirus ne-au ajutat să identificăm noi oportunități de a integra sportul și stilul de viață sănătos în contextul actual în munca de acasă și de a veni în sprijinul clienţilor noştri. Ne dezvoltăm în permanență și acum și în zona online. O echipă poate rămâne unită chiar și când singurul mod de a comunica este ecranul unui device, iar activitățile de la birou și din sala de fitness se pot muta cu succes în mediul online.

Licențiat în “Sport și performanță motrică” și ”Kinetoterapie și motricitate specială” și absolvent al masterului ”Nutriție și remodelare corporală” din cadrul UNEFS, Dragoș Luscan (www.dragosluscan.ro) a practicat handbal de performanță la echipele HC Arges și CSA Steaua București.

După acești 17 ani incredibili în lumea sportului, a sosit momentul unui nou capitol în activitatea sa, deschiderea locației KinetoFit.

  1. Cum a luat naștere cariera dvs. de kinetoterapeut și preparator fizic?

Cu ani în urmă am practicat handbal de performanță la echipele HC Arges și CSA Steaua București, însă în urma unei unei accidentări foarte grave am fost nevoit să îmi închei activitatea de sportiv și astfel să început o nouă carieră de kinetoterapeut și preparator fizic.

Citește și:
  1. Cu ce nume mari din lumea sportului ați lucrat de-a lungul anilor?

În ultimii ani am lucrat cu oameni din lumea tenisului, precum Simona Halep, Horia Tecău, Florin Mergea, dar și cu echipele de polo și hadbal masculin ale clubului Steaua București, Echipa națională de Handbal Feminin și masculin și echipa de Volei Masculin a clubului CSA Steaua București, echipa de handbal feminin CSM București, pregătindu-i fizic și susținându-i în atingerea performanțelor lor. Am participat la pregătirea sportivilor din cadrul loturilor naționale de înot și badminton ale României precum și a celor din Academia de Dans Mihai Petre.

  1. KinetoFit se adresează doar persoanelor care trec print-o accidentare?

KinetoFit este destinat persoanelor cu afecțiuni ortopedice, posttraumatice, sportivilor de performanță, dar și tuturor celor care doresc să își îmbunătățească stilul de viață. Din păcate, de cele mai multe ori, oamenii apeleaza la kinetoterapie în momentul în care trec printr-o accidentare, însă KinetoFit KinetoFit are grijă de corpul tău, indiferent dacă trebuie să o faci după o accidentare, în urma unei afecțiuni sau doar pentru că simți că a venit momentul pentru o schimbare în viața ta.

Citește și:
  1. Care a fost atitudinea oamenilor fată de programul constant de exerciții fizice în perioada pandemiei?

Pandemia COVID-19 s-a tradus pentru cei mai mulți români în izolare la domiciliu, sedentarism şi lipsa mişcării şi a unui program constant de exerciții fizice. Dacă în luna martie ,,munca de acasă” părea o situație temporară, odată cu trecerea lunilor tot mai multe companii au extins această practică, pentru o perioadă nedeterminată. Angajații au libertatea de a lucra din confortul și siguranța propriei case, însă pe lângă beneficii, acest lucru aduce și câteva efecte negative: limitarea contactului social, lipsa interacțiunii directe cu colegii, imposibilitatea de a seta granițe clare între timpul liber și cel dedicat muncii. Toate acestea pot duce într-un interval scurt la anxietate sau depresie.

Citește și:
  1. Cum a intervenit KinetoFit în rezolvarea acestor probleme?

Pentru a scădea numărul de persoane care se confruntă cu sedentarismul, Centrul de kinetoterapie KinetoFit a gândit și a lansat un programul de exerciţii fizice şi posturale WorkFit, special destinat angajaților, freelancerilor și antreprenorilor care lucrează de acasă. Programul este special conceput pentru a răspunde nevoilor profesioniștilor pentru care pandemia a adus schimbări radicale în modul în care își desfășoară activitatea.

  1. Ce presupune acest program?

Pe lângă un ghid practic pentru a corecta postura în timpul orelor de muncă, cu beneficii vizibile în îmbunătățirea confortului și concentrării, KinetoFit propune un program de exerciții fizice și posturale în mediul online, precum și sesiuni online private de kinetoterapie. Programele de kinetoterapie WorkFit sunt concepute pentru a putea fi realizate cu ușurință acasă, fără echipamente speciale, indiferent de nivelul de pregătire fizică, cu rezultate concrete pentru diferite afecţiuni.

Citește și:
  1. Programul KinetoFit este personalizat în funcție de persoană?

Programul este personalizat în funcție de fiecare fiecare companie, astfel încât să aducă în plus conectare, inspirație, promovare și recompensare. Credem cu tărie că împreună putem schimba viitorul în mai bine, cu pași siguri și concreți.

  1. A oferit pandemia de Coronavirus noi oportunități pentru brandul KinetoFit?

Schimbările sociale generate de epidemia de Coronavirus ne-au ajutat să identificăm noi oportunități de a integra sportul și stilul de viață sănătos în contextul actual în munca de acasă și de a veni în sprijinul clienţilor noştri. Ne dezvoltăm în permanență și acum și în zona online. O echipă poate rămâne unită chiar și când singurul mod de a comunica este ecranul unui device, iar activitățile de la birou și din sala de fitness se pot muta cu succes în mediul online.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.