Setari Cookie-uri

Advertorial 7 Idei de cadouri pentru iubitorii de cafea

Când vine vorba de cafea, adevărații pasionați devin extrem de serioși: testează gustul diferitelor boabe, încălzesc apa cu o precizie incredibilă, dezbat non stop beneficiile consumului de cafea și investesc în cele mai bune și frumoase accesorii. 

În cazul în care vrei să surprinzi un om drag cu un cadou special în perioada sărbătorilor (și nu numai) - ceva care să îl ungă pe suflet și să se potrivească mănușă cu pasiunea lui pentru cafea, trebuie să îți investești puțin timp, să faci câteva ore bune de research și să vii cu idei inspirate. Noi am adunat câteva dintre cele mai creative, inovatoare și interesante cadouri cu care cu siguranță îl vei impresiona:

1. Lumânări parfumate cu miros de cafea

Dacă îi place mirosul de cafea proaspăt măcinată, atunci unul dintre cele mai simpatice cadouri pe care i le poți face este un set de lumânări parfumate pentru momentele de zen și relaxare.

2. Un termos personalizat

În cazul în care îi place să stea ore întregi la o cafea, cea mai bună variantă ar fi un termos simpatic, personalizat care păstrează cafeaua la temperatura potrivită ore întregi.

3. Un espressor

Vrei să îl surprinzi și ai un buget destul de mare? Atunci ce zici de un aparat espresso cu care să îți facă o cafea delicioasă, cu spumă de lapte și zahăr caramelizat în fiecare dimineață? Dacă îți rămân bănuți, îi poți lua și o râșniță manuală.

4. Recipiente pentru depozitat cafeaua

Îl poți ajuta să adauge un aer retro sau elegant (în funcție de decorul casei) păstrând cafeaua în recipiente speciale.

5. Aparat pentru spumă de lapte

În cazul în care îi place latte-ul sau cappuccino, un aparat de lapte elegant este accesoriul perfect care să stea lângă un espressor.

6. Căni de cafea și coastere speciale

Fă-i diminețile mai frumoase cu câteva căni speciale, personalizate sau cu detaliile lui preferate. La acest cadou poți adaugă și câteva coastere.

7. Un pachet de cafea în ediție specială

Davidoff Café Columbia - un sortiment în ediție specială, ce omagiază natura și gustul inedit al cafelei sud-americane. Originea boabelor de cafea poate fi experimentată chiar și prin designul remarcabil și prin aspectul premium al noului ambalaj. Rețeta a fost special compusă pentru lansare și este disponibilă doar pentru o perioadă scurtă de timp, începând cu luna noiembrie 2020.

Ediția limitată Davidoff Café din acest an oferă iubitorilor de cafea din întreaga lume o rețetă foarte specială de boabe Arabica de cea mai bună calitate, de origine 100% columbiană: gust fin, aromat, cu o aciditate plăcută, care se datorează prăjirii ușoare.

Explorarea diferitelor origini de cafea din întreaga lume este o experiență unică pentru simțuri. Edițiile limitate anuale Davidoff Café îi invită pe iubitorii de cafea într-o călătorie către secretele naturii: o ceașcă de boabe de cafea 100% Arabica ce oferă caracterul individual al fiecărei regiuni - ediția din acest an fiind un omagiu adus Columbiei, cu munțîi săi aurii și văile fructuoase. Compoziția rafinată de cafea încântă cu o prăjire ușoară și specială, care oferă un gust blând, foarte aromat, combinat cu o aciditate elegantă, plină de viață și este disponibilă în trei variante: Cafea prăjită și măcinată, Cafea instant și Cafea boabe.

#DavidoffCafe #DavidoffColombia #DAVIDOFF #Witoutadoubt

Mai multe informaţii despre Davidoff Café găsiţi pe: https://www.zinodavidoff.com/ro/cafea https://www.facebook.com/DavidoffCafe

https://www.instagram.com/davidoffcafe/


Kudika
23 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.