Pandemia a înspăimântat lumea, dar fricile oamenilor sărmani au rămas aceleași

Pandemia a înspăimântat lumea, dar fricile oamenilor sărmani au rămas aceleași

Fii alături de peste 2500 de bolnavi nevoiași direcționând 20% din impozit. Mai ai timp până pe 31 decembrie!

Descarcă de aici contractul de sponsorizare.

Fundația Inovații Sociale Regina Maria lansează un ultim apel pe 2020 pentru donații

Cu 20% din impozitul pe venit sau profit al firmei pe care o reprezinți poți ajuta mii de oameni sărmani să aibă acces la tratamentele de care au nevoie, pentru a nu mai trăi cu teama de a-și lăsa copiii singuri pe lume.

Susținută de generozitatea oamenilor, Fundația Inovații Sociale Regina Maria reprezintă de peste 10 ani singura speranță pentru cei 2.500 de bolnavi fără venituri și fără asigurări medicale, oameni cu poveşti de viață cutremurătoare, oferindu-le servicii integrate de calitate, în mod gratuit şi dreptul la o viață decentă.

`În cele 2 policlini sociale pe care le avem, ne trec pragul zi de zi astfel de bolnavi. Doar în acest an, peste 1.500 de pacienți sociali au beneficiat de peste 9.000 de consultații și investigații gratuite, policlinicile fundației reușind să rămână deschise în toată această perioadă dificilă. Prin direcționarea a 20% din impozitul companiei pe profit sau pe venit le putem oferi medicamente și servicii medicale acestor oameni, pentru care noile noastre frici generate de pandemie sunt poveștile lor de viață `, declară Cristiana Mateoiu, Director Executiv al Fundației.

Video realizat de Kolectiv

Camelia este o mamă singură cu doi copii mici în grijă, un băiat de 9 ani și o fetiță de 7, pe care i-a avut târziu și cu mare greutate şi este unul din miile de cazuri sociale de care se îngrijeşte Fundația Inovații Sociale Regina Maria.

Moartea bruscă a soțului în fața copiilor i-a zguduit lumea și a lăsat-o fără niciun sprijin. Însă problemele ei au început cu mult timp înainte. Camelia a avut vederea slăbită încă din copilărie și, deși a suferit 4 operații doar la ochiul stâng, doctorii nu au mai putut face nimic pentru a i-l salva. Mai mult, ea trăiește zi de zi cu frica pierderii ireversibile a vederii și la ochiul drept - „la cel mai mic efort" - după cum au avertizat-o medicii.

Pe măsură ce pandemia și criza economică s-au accentuat, neputința și îngrijorarea Cameliei au devenit copleșitoare. Frica de a-i lăsa pe copii singuri în casă după moartea tatălui lor și starea de sănătate din ce în ce mai fragilă o împiedică să aibă un serviciu stabil. Și astfel, Camelia nu are asigurare socială, nu are acces la servicii medicale, dar luptă zilnic pentru a-și putea crește copiii.

„Copiii mei îmi doresc să nu ducă viața mea: o viață fără sănătate, fără școală, fără viitor. O viață fără mine lângă ei!”

Camelia și miile de bolnavi sărmani fără serviciu și asigurări medicale care nu pot merge la doctor atunci când durerile îi doboară, trăiesc ca în pandemie de când se știu.

Ajută-i să fie sănătoși, să poată lupta în continuare pentru copiii lor!

„Vă am în fața ochilor și totuși abia vă zăresc. De când domnul doctor mi-a spus că în orice moment pot orbi complet, doar la voi mă gândesc. Refuz să vă las fără ajutor, singuri pe lume!"

Cum poți ajuta?

Reprezinți o companie?

20% din impozitul pe profit sau venit al companiei poate fi direcționat simplu și fără niciun cost către Fundația Inovații Sociale Regina, reprezentând o sumă de bani care altfel ar ajunge la stat.

Descarcă contractul de sponsorizare [AICI], completează-l și trimite-l scanat pe adresa de email frm@fundatiainovatiisociale.ro și/sau fizic la adresa noastră: Strada Gârlei 88, sector 1, București în atenția Cristiana Mateoiu.

Vrei să donezi individual?

Donație directă în contul Fundatiei CMU Regina Maria Cont IBAN: RO70RZBR0000060012785673 deschis la RAIFFEISEN BANK SA, agenția București.

Donație on line accesând site-ul Fundației: https://fundatiainovatiisociale.ro/donatii/

Donație prin SMS utilizând cuvântul „SOARTA” LA 8844, pentru 2 euro lunar

....................................................................................................................................................

Fundația Inovații Sociale Regina Maria este un ONG care oferă de 10 ani o gamă largă de servicii medicale gratuite persoanelor fără venituri și asigurări medicale și care îngrijește, alături de mai bine de 15 dascăli angajați și voluntari, un număr de 200 de copii din familii defavorizate în cele două centre educaționale ale fundației (Clinceni și Băneasa). Fundația Inovații Sociale Regina Maria este inițiativa filantropică a familiei Dr. Wargha și Mitra Enayati și face parte din ENAYATI Group. Fundația Inovații Sociale Regina Maria nu face parte din Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria.

Vizionare placuta


Kudika
15 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri