Setari Cookie-uri

Natalia Gordienko: Dacă simți și vrei, fă-o cu tot sufletul.

Natalia Gordienko este vocea de aur a Moldovei, cea care va aduce pe scena Eurovision 2021 piesa "Sugar".

Natalia Gordienko s-a născut în Chișinău și anul acesta este pentru a treia oară în cursa celui mai important concurs de muzică din Europa. În industria muzicală performanțele, mai ales cele la un nivel atât de înalt, se obțin copleșitor de greu. În 2021 Natalia va interpreta piesa "Sugar" cu care, credem noi, este pregătită sa încălzească și cele mai înghețate inimi.

Interviu Natalia Gordienko

Știm că pentru piesa Sugar s-au adunat artiști, producători, muzicieni din mai multe colțuri ale lumii. Cum este să lucrezi cu o echipă internațională?

Așa este, vorbim de oameni care au o “greutate” în domeniul muzical, sunt considerați “dream team”, de la compozitorii piesei Philip Kirkorov și Dimitris Kontopoulus, textiera Mikhail Gutseriev adaptate în limba engleză de către Sharon Vaughn (producător și deținător al unui Premiu Grammy), producător Ilias Kokotos și coregraf Fokas Evangelinos, iar eu sunt din Republica Moldova, dar am rădăcini poloneze și ucrainiene.

Citește și:

Cât de importantă este partea coregrafică în proiectele tale?

Foarte importantă. Cred că într-un moment artistic, dansul completează vocea și scenografia. Plus că mă implic total și fac în așa fel încât să dau tot ce e mai bun din mine. Sper să vă placă ce vă pregătim anul acesta la Eurovision.

Este pentru a treia oară când participi la Eurovision de-a lungul anilor. Ce sfat ai pentru concurenții aflați pentru prima dată pe scena acestui concurs?

Să reușească să se concentreze pe momentul artistic și să nu lase emoțiile să-i copleșească, pentru că ele sunt acolo, gata să te ajute, dar te pot și încurca.

Cu care din concurenții de la Eurovision ți-ar plăcea să faci un duet pe viitor?

Nu am apucat să ascult toate piesele, dar sunt deschisă către cele care îmi vor atrage atenția, în acel moment.

Citește și:

Pentru tine ziua pare că are mai mult de 24 de ore. Călătorești foarte mult și lucrezi la fel de mult. Cum reușești să îți împărți timpul și să fii și o mamă grozavă totodată?

Este un proces complex, am învățat să fiu multilateral dezvoltată datorită fiului meu, întrucât maternitatea este cea mai grea meserie din lume, dar și cea mai frumoasă. El îmi dă puterea să mă dezvolt, să evoluez, să îmi duc la bun final proiectele, dar, în același timp, să petrecem timp împreună, să râdem, să fim deschiși și buni.

Ce sfat ai pentru un artist ce își dorește să participe la selecția națională?

Să simtă piesa pe care urmează să o cânte. Emoția este substanța și secretul, dacă vrei. Este o responsabilitate mare să poți reprezenta o țară, dar și o bucurie și o onoare imensă. Totul pornește dinăuntru: dacă simți și vrei, fă-o cu tot sufletul.

Citește și:

Interviu Natalia Gordienko

Am vrea să o cunoaștem mai bine pe Natalia Gordienko. Am vrea să știm cum este Natalia ca om, ca prieten, ca mamă pentru că deja știm că pe scenă, ca interpret este extraordinară.

Îmi este greu să mă autodescriu. Sunt un om la fel ca oricare altul, care a trecut prin diverse încercări ale vieții, dar pe care, cu timpul, am învățat să le apreciez. Sunt un om firav, blând, dar în același timp puternic, iar în situații limită am puterea să mă remontez.

Pe cine ascultă cel mai des Natalia: mintea sau sufletul?

Sufletul, cu siguranță. Suntem oameni, guvernați de trăiri, ele primează, apoi sunt filtrate de mintea însăși.

Cum arată vacanța perfecta pentru Natalia?

Nu am preferințe de loc, acolo unde sunt oameni dragi, veselie, armonie, liniște, tihnă – elemente ce ne lipsesc, cu desăvârșire, în prezent.

Citește și:

Unde va fi Natalia peste 10 ani?

Sper să pot pune în aplicare toate visurile pe care le am în prezent, să fiu sănătoasă, iar cei dragi, asemenea.

Dacă ar pleca pe o insulă pustie, care ar fi cele trei lucruri pe care le-ar lua după ea?

O carte, telefonul și persoane dragi

De ce este cel mai mândră Natalia?

De educația primită de la bunici, de copil, precum și de realizările profesionale pe care le-am dobândit prin muncă asiduă.

Eurovision 2021 va avea loc anul acesta la Rotterdam de pe 18 până pe 22 mai. Acolo o puteți urmări pe Natalia, reprezentând cu mândrie Republica Moldova.

Vizionare placuta


Cătălina este cel mai nou și tânăr redactor Kudika, acoperind zonele de Travel, Artă și Cultură. Cătălina este pasionată de teatru și cinematografie, de cinci ani este membru activ al...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.