Un nou smartphone Huawei? Iată la ce aplicații poți avea acces instant

Pe noile modele Nova, accesul la Netflix, LinkedIn și Prime Video poate fi făcut și prin Petal Search

Odată cu sosirea așteptatei serii de smartphones Nova pe 21 octombrie, toată atenția se îndreaptă către aplicațiile care vor fi accesibile pe noul dispozitiv. Așadar, să aruncăm o privire asupra modului în care Huawei și-a construit ecosistemul în ultimele luni pentru a ne asigura că aplicațiile foarte importante corespund nevoilor consumatorilor.

În ciuda faptului că un consumator folosește în medie nu mai mult de 100 de aplicații și majoritatea utilizează mult mai puține decât atât, alegerea și accesibilitatea sunt un element esențial al experienței utilizatorului de smartphone.

Mulți dintre consumatorii de tehnologie își doresc să aibă acces la aplicațiile de bază – precum TikTok, Facebook, Snapchat, WhatsApp, Viber, Tinder, Booking.com, Telegram și Zoom, care să îi păstreze conectați cu lumea înconjurătoare. Pe noul telefon Nova, acestea sunt fie complet încărcate, fie pot fi descărcate prin intermediul magazinului de aplicații Huawei AppGallery, fie accesibile prin Petal Search, care permite clienților să descarce aplicații pe toate smartphone-urile acceptate de Huawei Mobile Servies (HMS). Acestea sunt direct de la dezvoltatorul oficial pentru a asigura securitate și autenticitate. În plus, accesul la Netflix, LinkedIn și Prime Video poate fi făcut și prin Petal Search pe noile modele Nova.

Utilizatorii au nevoi diferite, iar aplicațiile sunt la fel de importante pentru a ne ține la curent cu știrile, pentru a oferi navigare, pentru a sprijini tranzacțiile financiare, pentru a ține la curent starea de sănătate și bunăstarea noastră și pentru a ne conecta la servicii utile.

Expansiunea aplicațiilor bancare

Utilizatorii Nova vor descoperi că au acum acces la mii de aplicații din mai multe categorii diferite. AppGallery listează multe aplicații bancare populare în mai multe țări din Europa Centrală și de Sud.

În România, în AppGallery sunt disponibile peste 2.500 de aplicații locale, iar numărul utilizatorilor înregistrați în magazinul de aplicații depășește 2.5 milioane. În plus, AppGallery adaugă constant aplicații noi, iar printre cele mai importante categorii se numără financiar, divertisment, cumpărături, business, comunicate, food & drinks, transport și navigație, comunicare și sport & sănătate.

În portofoliul AppGallery se află o multitudine de aplicații, printre care amintim:TikTok, AntenaPlay, Okazii, Elefant.ro, Amazon, 7card, Bolt, Takeaway.com, WhatsApp sau Snapchat.

Clienții Huawei sunt răspândiți pe întregul glob și, în timp ce compania încheie parteneriate esențiale cu principalii dezvoltatori de aplicații la nivel mondial, construiește, de asemenea, o ofertă semnificativă în aplicațiile locale.

AppGallery este disponibil în peste 170 de țări și regiuni cu peste 550 de milioane de utilizatori activi lunar la nivel global. Huawei a colaborat cu 4 milioane de dezvoltatori din întreaga lume, iar în 2020 descărcările totale din AppGallery au ajuns la 384,4 miliarde.

Huawei a lucrat îndeaproape cu dezvoltatorii de aplicații în ultimii doi ani pentru a introduce aplicații noi și îmbunătățite, care să răspundă nevoilor fiecărui client. În cazul în care categoriile cheie, precum finanțe, navigație sau jocuri au necesitat o atenție și un efort deosebit, acestea au fost acum completate de o gamă abundentă de titluri, inclusiv de lideri de piață, aplicații regionale și locale de specialitate și aplicații cu potențial de milioane de descărcări.

Mai multe aplicații vor fi adăugate în următoarele luni, asigurându-se că utilizatorii Nova pot accesa nu numai cele peste 143.000 de aplicații care funcționează pe HMS, ci o imensă bibliotecă de aplicații suplimentare disponibile prin Petal Search.

Disponibilitatea aplicațiilor Huawei a parcurs un drum foarte lung într-un timp scurt, iar cu Nova, clienții vor descoperi că au un „cufăr de conținut” care abia așteaptă să fie descărcat și accesat.


Kudika
19 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri