Setari Cookie-uri

A început Black Friday 2021 evoMag! Reduceri cu până la -70%

Black Friday 2021 la evoMag a început deja și vă invităm să va grăbiți pentru a prinde reducerile fabuloase la cele mai dorite produse! Retailerul vine cu discount de până la -70% la cele mai dorite produse, în limita stocului disponibil.

Black Friday 2021 evoMag! Ce produse se află la reducere

Black Friday 2021 evoMag: Televizoare, Video și Aparate foto

Reducere -50%: Televizor OLED LG 139 cm (55") OLED55C12LA, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+

Televizorul OLED LG este o adevărată bijuterie. Pixelii auto-luminați au evoluat pentru a permite o calitate și mai spectaculoasă a imaginii și o întreagă gama de posibilități de design, iar cele mai recente tehnologii și inovații ajută la obținerea unor imagini de o calitate uimitoare. Tot ceea ce îți place la un televizor, îmbunătățit la maxim. Mai multe detalii aici.

black friday televizoare

Reducere -43%: Televizor QLED Samsung 109 cm (43") 43Q60A, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+

Un miliard de nuanțe de culoare cu Quantum Dot

Tehnologia Quantum Dot oferă cea mai bună imagine creată de noi vreodată. Cu un volum de culoare 100%, Quantum Dot preia lumina și o transformă într-o culoare uluitoare care rămâne ca în realitate, la orice nivel de luminozitate.

Citește și:

Tehnologia de iluminare Dual LED oferă un contrast mai îndrăzneț și mai precis și ajustează tonul culorii pentru a se potrivi cu tipologia conținutului tău perfect.

Procesorul Quantum 4K asigură performanțe complete, optimizând inteligent imaginea, sunetul și multe altele, pentru a-ți oferi o experiență de vizionare cu adevărat impresionantă. Mai multe detalii aici.

Black Friday 2021 evoMag: Electrocasnice

Reducere -41%: Purificator de aer Philips AeraSense 2000 AC2887/10, Acoperire până la 39 mp, Filtru HEPA, Nivel zgomot 51dB (Alb)

Purificatorul de aer Philips are 3 setări automate de purificare: un mod general, un mod extrem de sensibil pentru alergeni şi un mod foarte puternic pentru bacterii şi virusuri. Poţi alege modul preferat pentru a personaliza şi a optimiza procesul de purificare.

Citește și:

VitaShield purifică natural particulele ultrafine de până la 0,02 microni

Vitashield IPS cu design aerodinamic şi filtru NanoProtect are o rată optimizată de 344 m³/h de eliberare de aer curat* (conform standardului chinezesc GB/T 18801-2015). Poate să îndepărteze eficient particulele ultrafine până la dimensiuni de 20 nm şi poate să reducă eficient gazele nocive precum formaldehidă, TVOC şi mirosurile neplăcute. Elimină până la 99,9 % din bacterii şi virusuri. Mai multe detalii despre produs aici.

Reducere -22%: Combină frigorifică Samsung RB36T675ESA, NoFrost, 360 L, H 193.5 cm

True No Frost este tehnologia care răcește într-adevăr uniform și împiedică depunerile de gheață, salvându-te de operațiunea complicată a decongelării. Alimentele perisabile rămân proaspete și hrănitoare, iar tu faci economie la factura de energie.

Citește și:

Păstrează textura, aroma și gustul original al mâncărurilor perisabile mai mult timp. Poți regla umiditatea din sertarul Humity Fresh+ pur și simplu rotind butonul de control. Creează mediul ideal pentru păstrarea diferitelor fructe și legume, astfel încât acestea să rămână crocante, proaspete și suculente. Mai multe detalii despre produs aici.

Reducere -32%: Mașină de spălat rufe Samus WSGDI-10150, 10 kg, 1500 RPM, Motor Inverter, Clasa B (Alb)

Una dintre cele mai apreciate mașini de spălat, acest model promite o calitate superioară de spălare a rufelor și o putere de centrifugare de până la 1500 de rotații pe minut, fără a strică chiar și cele mai delicate haine. Mai multe detalii despre produs aici.

Reducere -32%: Cuptor încorporabil electric Siemens HB514FBR0T, 66 L, Clasa A (Negru)

Datorită tehnologiei 3D aer cald, poți prepară atât produse de patiserie proaspete, cât și prăjituri sau rulouri, pe 3 niveluri, în același timp

Citește și:

Convecție aer 3D: rezultate perfecte datorită distribuției optime a căldurii până la 3 niveluri simultan

Pentru produse de patiserie suculente, precum pizza sau plăcintele cu fructe, există posibilitatea de a găti pe două niveluri, în același timp

Tehnologia inovatoare pentru distribuția căldurii în camera cuptorului asigură rezultate constante. Mai multe detalii despre produs aici.

Reducere -52%: Aspirator robot Rowenta Explorer Animal Serie 40 RR7267WH, 0.25 L, Autonomie 150 min (Alb)

Conectează-ți robotul prin Wi-Fi la aplicația Rowenta Robots și controlează-ți sesiunile de curățat de oriunde, oricând!

Programezi sesiunile de curățat: zilele săptămânii, intervalul orar, modul de curățare (AUTO, AUTO EXPRES & MARGINE);

Primești notificări legate de activitatea și întreținerea robotului tău. Mai multe detalii despre produs aici.

Citește și:

Reducere -32%: Aspirator vertical Rowenta RH6751WO, Tehnologie ciclonică, 2 viteze, 0.6L, Autonomie 45 min (Albastru/Negru)

Bucură-te de o experieță unică de curățat datorită aspiratorului vertical Rowenta Dual Force 2 în 1. Acesta poate fi utilizat și ca aspirator de mână pentru confort sporit și pentru a economi timp atunci când trebuie să faci curat în casă. Capul de aspirare cu perie motorizată și luminile LED vin la pachet cu o baterie Litiu-Ion ce oferă o autonomie mare, toate acestea într-un aspirator cu design compact pentru sesiuni de curățat rapide și eficiente. Mai multe detalii despre produs aici.

Reducere -30%: Mixer vertical Philips Viva Collection HR2655/90, 800W, Funcția Turbo (Negru/Inox)

Procesează ingrediente gustoase pe care le poţi savura din mers.

Citește și:

Noul mixer vertical ProMix din colecţia Viva cu o varietate de accesorii te ajută să creezi nenumărate gustări şi mese sănătoase. Mai multe detalii despre produs aici.

Black Friday 2021 evoMag: Reduceri la Laptopuri și Monitoare

Reducere -42%: Monitor IPS LED Dell 27" S2721DS, QHD (2560 x 1440), HDMI, DisplayPort, Boxe, Pivot, 75 Hz (Negru/Argintiu)

Imagini extraordinare: fiecare imagine prinde viață pe acest ecran de 27 de inchi cu un design cu cadru ultrasubţire pe trei lături. Cu rezoluția QHD (2560 x 1440) veți beneficia de 1,77 ori mai multe detalii decât în Full HD.

Nu vă obosește ochii: acest monitor cu certificare TÜV are un ecran fără scintilații, cu tehnologie ComfortView, o funcție ce reduce emisiile dăunătoare de lumină albastră. Este conceput să optimizeze confortul pentru ochi pe durate lungi de vizualizare, cum ar fi următorul dvs. maraton de vizionare a filmelor. Mai multe detalii despre produs aici.

Reducere de -26%: Laptop HP 17-by2007nq (Procesor Intel® Core™ i3-10110U (4M Cache, up to 4.10 GHz) 17.3" HD+, 4GB, 512GB SSD, Intel® UHD Graphics, Negru)

Scurtă descriere: HP Laptop | Snape 19C2 | Core i3-10110U dual | 4GB DDR4 1DM 2666 | 512GB PCIe value | Intel UHD Graphics - UMA | 17.3 HD+ Antiglare flat SVA | DVD-RW | LOC FreeDOS 3.0 19C2 ROM | Jet Black Mesh Knit DF | WARR 1/1/0 EURO | Warranty EXT 1+1 RTD Low | 17-by2007nq. Mai multe detalii despre produs aici.

Sursa foto articol: mangpor2004/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.