Setari Cookie-uri

Ghid pentru dorințe: Cum să le formulezi și cum să i le trimiți Moșului

S-au strâns mai bine de 15 ani de când îi tot expediez Moșului scrisori de pe adresa redacției Kudika și am observat, cu mare bucurie, că dorințele scrise aici devin, prin ceva magie, realitate. 

Ce-i drept, la început n-au fost dorințe mari. Poate o carte, o geantă mai cu vino-ncoace sau vreun cercel mai sclipitor. Mai apoi, am ales să folosesc această magie pentru alte dorințe, mai mari.

S-au împlinit și au venit toate pe rând, la timpul lor și s-au așezat cu naturalețe în viața mea.

Așa că încet, încet, în locul dorințelor a venit recunoștința. Cu ea mă învelesc în fiecare an în prag de Crăciun când aleg, de dragul tradiției, să scriu aceste rânduri.

Această scrisoare este un prilej minunat de a-mi aminti câte lucruri bune au venit de-a lungul anilor în viața mea atunci când mi-am formulat dorințele CORECT: un secret pe care vreau să îl împărtășesc și cu voi astăzi. Dorințele trebuie formulate ca și cum s-ar fi întâmplat deja, ca și cum minunea și-ar fi găsit deja locul în viața celui care o visează. Trebuie descrise în detaliu și vizualizate până când simți că poți să întinzi mâna și să le atingi. Dorințele trebuie spuse, scrise, auzite și citite de cât mai multă lume. Asta le dă energie pentru împlinire.

Citește și:

Nu în cele din urmă, dorința trebuie lansată în Univers cu convingerea că se va împlini dar și cu răbdarea de care ai nevoie pentru a aștepta ca lucrurile bune să vină la timpul lor.

Acestea fiind spuse, vă invit și pe voi să va formulați dorințele urmând instrucțiunile de mai sus. Le puteți trimite pe adresa moscraciun@kudika.ro, iar noi le vom publica pe site. Mai mult, puteți câștigă o ședința foto de Crăciun într-un decor minunat, avându-i alături pe cei dragi. Regulamentul detaliat al concursului este disponibil aici.

La final, profit de ocazie pentru a-mi rosti și eu dorința din acest an. Este previzibilă și probabil comună. Dar cu cât suntem mai mulți, cu atât avem o șansă mai bună de a o transforma în realitate. Îmi doresc să rămânem sănătoși cu toți ai noștri. Să ne păstrăm înțelegerea, răbdarea și iertarea. Să găsim în fiecare zi motive de a merge mai departe cu zâmbetul pe buze și încredere în viitor.

Citește și:

Sărbători fericite!

Cu drag,

Oana

Decor Băiatul cu Flori

Credite foto Lovelight Photography

Vizionare placuta


Oana a fost primul redactor sef Kudika.ro, pe vremea când era singurul angajat din redacție. Este pacifistă convinsă (când totul merge conform planului) și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.