Setari Cookie-uri

Ce buchet să alegi pentru o zi de naștere?

Cum ai putea găsi un mod mai bun de a-i spune că o iubești, o prețuiești și îi apreciezi prietenia, decât cu ajutorul florilor? Florile au un limbaj secret al lor care transmite în felul cel mai pur mesajul de bine pe care vrei să-l faci cunoscut. Cu o puternică încărcătură emoțională, ele îmbogățesc acest mesaj, dându-i aura de sinceritate, delicatețe și sensibilitate a sentimentelor. 

Pentru o zi de naștere, să oferi flori este cea mai sigură variantă de a face un cadou frumos, care va fi și bine primit.

Iată ce buchete de flori poți alege cu încredere, în funcție de persoana pe care o vei cadorisi:

Flori pentru ziua soției sau iubitei

Dintotdeauna, florile cele mai „inspirate” pentru ziua soției sau a iubitei au fost și sunt trandafirii. E opțiunea clasică cu care nu dai greș. Trandafiri albi sau roșii, roz sau galbeni, ori în culori asortate alcătuiesc buchetul perfect pentru ziua ei. Oferind buchete de trandafiri mergi la sigur cu mesajul tău de iubire știind că va fi perfect înțeles.

Dacă vrei ceva aparte, sunt câteva variante care vorbesc despre ziua specială când dăruiești și de persoana deosebită căreia îi faci acest cadou: bujorii – flori bogate și parfumate sunt purtătoare de mesaje elaborate, de iubire, respect și apreciere pentru cea dragă. Orhideele sunt o altă variantă care merită luată în considerare pentru un cadou inedit.

Citește și:

Flori pentru ziua unei prietene

Mai puțin încărcate de emoții, mesajele trimise cu ajutorul florilor de ziua unei prietene sunt totuși clare și bine conturate. Prin chiar simplitatea lor, ele înlătură orice redundanțe și „vorbesc” senin despre prietenie (poate cea mai pură formă de iubire). Dacă vrei să oferi flori de ziua unei prietene, te sfătuim să alegi din cele două variante:

Frezii

Freziile sunt flori simple cu un parfum de excepție, un colorit viu (galben, roz, mov dar și de alte culori), tot ce-ți trebuie ca să trimiți mesajul la destinație. Se spune că freziile sunt flori care mențin distanța dintre tine și cea căreia îi faci cadoul, dar o distanță numai bună de la care să-i zâmbești cu cel mai cald înțeles al prieteniei.

Iriși

Irișii sunt și ei, alături de frezii, flori ale prieteniei. Sunt flori delicate, de o culoare imposibil de neglijat, care-i vor aduce aminte prietenei câtă căldură și senin pui în relația dintre voi. Prin suplețea și delicatețea lor, irișii sunt acele flori care mențin mesajul simplu și de efect. Dacă trimiți iriși, vei vedea tu însuți puterea lor în acest sens.

Citește și:

Flori pentru ziua mamei

Nu există cadou mai frumos pentru ziua mamei tale ca un buchet de lalele. Prin forma și culoarea lor, lalelele combină mesajul complex de iubire și recunoștință cu simplitatea dorinței de a fi alături de mamă de ziua ei. Flori elegante și mândre, lalelele sunt un cadou perfect pentru a onora cum se cuvine ziua mamei, fie că i le duci personal, fie că le livrezi prin curier.

O alternativă bună a buchetelor de lalele sunt hortensiile. Cumva aduc a flori regale, ca pentru o regină mamă și au darul de a înveseli într-o clipă colțul în care sunt așezate ca decor. Merită să iei în seamă și această variantă dacă vrei să oferi flori deosebite.

Indiferent de alegerea pe care o faci, serviciul de livrare flori Bucuresti te va ajuta cu siguranță în a duce mesajul la iubita destinatară. Orice opțiune din cele de mai sus îți este pusă la îndemână de Băiatul cu flori printr-o simplă căutare pe site.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Decembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.