Setari Cookie-uri

De ce să comparați condițiile de credit înainte de a împrumuta

Oamenii caută întotdeauna ceea ce este mai bun pentru ei, fie că este vorba de un restaurant mai bun, de un magazin cu cele mai bune prețuri la alimente sau de posibilitatea de a cumpăra proprietăți imobiliare în condiții mai avantajoase.

Dar atunci când vine vorba de cumpărarea de bunuri în rate sau de contractarea unui împrumut, mulți oameni uită cumva să caute cele mai bune condiții pentru ei înșiși. Să vă spunem cum și de ce ar trebui să comparați condițiile de credit de la diferite companii.

De ce să comparați

Răspunsul este destul de simplu: pentru a economisi bani la plata ratelor. Se știe că societățile financiare și băncile care acordă împrumuturi fac bani din dobânzi. Cu cât dobânda este mai mare, cu atât câștigă mai mult. Și cu cât dobânda este mai mare, cu atât mai mare este suma pe care trebuie să o rambursați, ceea ce înseamnă că nu este întotdeauna profitabil pentru împrumutat.

Este avantajos să luați un împrumut cu o dobândă minimă, sau mai bine să găsiți un imprumuturi rapide, se întâmplă și acest lucru. Din cauza concurenței ridicate între companiile care oferă servicii financiare populației, pentru a atrage noi clienți, companiile desfășoară astfel de campanii și acordă credite fără dobândă. Bineînțeles, aceste condiții sunt cele mai avantajoase pentru împrumutat, așa că dacă suma și durata împrumutului pe care companiile îl oferă la 0 la sută vă convine, atunci această ofertă va fi cea mai avantajoasă pentru dumneavoastră.

Citește și:

Cum să comparați

Puteți utiliza MyCredy pentru a compara condițiile de împrumut și pentru a găsi cele mai bune oferte. Pentru a face acest lucru, accesați site-ul web, selectați categoria corespunzătoare (credit online) și obțineți o listă de companii care oferă microcredite. Studiați termenii și condițiile, alegeți-le pe cele mai potrivite și depuneți o cerere.

Dacă nu știți care sunt cele mai bune condiții, puteți folosi calculatorul pentru a calcula cât puteți plăti în fiecare lună și cât trebuie să plătiți în avans.

De ce aveți nevoie pentru a solicita un împrumut

  • O condiție importantă - să fiți adult, rezident al țării dumneavoastră.
  • Pe lângă cererea de împrumut, în care se specifică suma și durata împrumutului, veți avea nevoie de o scanare a pașaportului și a codului numeric personal, precum și de datele de contact și numărul cardului bancar.
  • Puteți solicita un împrumut de la compania selectată direct de pe site-ul MyCredy. De obicei, companiile iau rapid o decizie, iar în 15 minute de la depunerea cererii, banii vor ajunge în contul bancar specificat.

Foto: Pexels

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Ianuarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.