Setari Cookie-uri

Profesor Harvard, despre Zelenski: Am studiat leadership toată viața, dar nu am mai văzut așa ceva

Ce e diferit la acest lider de stat?

Când Statele Unite s-au oferit, în primele zile ale invaziei Rusiei în Ucraina, să îl scoată în siguranță pe Volodimir Zelenski din Ucraina, liderul de stat a venit cu răspuns relativ neașteptat. „Am nevoie de muniție, nu de plimbare”, spunea el atunci, când lumea întreagă era încă în stare de șoc după cele întâmplate. Dar ce se întâmplă cu acest om, în vârstă de 44 de ani, care a reușit să mobilizeze oamenii pentru a-l urma în război? Ce îl face pe poporul ucrainean să dorească să rămână și să lupte alături de Zelenski? Ce e diferit la acest lider de stat?

Lumea își va aminti de Volodimir Zelensky la fel cum își amintește de Martin Luther King Jr și Mahatma Gandhi. Ce au în comun acești lideri?

Dr. Amy Edmondson, profesor de la Harvard Business School, a descris stilul unic al lui Zelensky în recenta sa postare pe LinkedIn:

Citește și:

„Sunt impresionată de exemplul pe care îl oferă președintele Zelensky. Am urmărit fiecare discurs al său. Vorbește simplu, liniștit și plin de tărie și neobosit în a prezenta adevărul. Am studiat leadershipul toată viața. Nu am văzut niciodată așa ceva”.

Citește continuarea pe wall-street.ro.

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.